Katso kuvat!

Maajussi-Saritan ex-mies paljastaa: näin pahoinpitelyt tapahtuivat – rajut kuvat!

Uutiset | 17.09.2018 07:07

Maajussille morsian -ohjelmasta nousi heti iso kohu, kun maajussi-Maunon morsianehdokas Saritan, 26, rankka rikostausta selvisi. Vakavimmat tuomiot morsianehdokkaalle langetettiin viime vuonna kahdesta ex-miesystävänsä pahoinpitelystä.

Juhannuksena 2016 Sarita iski ex-miestään keittiöveitsellä rintaan. Seiska tapasi uhrin, Saritan ex-miehen Jukka-Pekka Juuselan, 40, jonka mukaan puukotus oli vaarallisempi kuin julkisuudessa on tuotu ilmi.

Lue lisää: Maajussi-Saritan ex-rakas avautuu puukotuksesta ensimmäistä kertaa! ”Henkiinjääminen oli Luojan lykky”

”Sain käsistä kiinni”

Jukka-Pekka ja Sarita tapasivat vuoden 2016 huhtikuun lopulla. Puolentoista kuukauden deittailun jälkeen pariskunta lähti viettämään yhteistä juhannusta mökille, jonka Jukka-Pekka oli vuokrannut kaverinsa kanssa.

– Aluksi oli tosi kivaa, vaikka Sarita haukkui ex-vaimoani koko illan. Ex-vaimo oli hänelle alusta asti ylitsepääsemätön ongelma, koska jouduimme yhteisten lasten takia olemaan tekemisissä. Lopulta en jaksanut enää kuunnella ja ilmoitin ottavani taksin Turkuun, Jukka-Pekka kertoo.

 

Jukka-Pekan naama oli rujon näköinen pahoinpitelyn jäljiltä.
Jukka-Pekan naama oli rujon näköinen pahoinpitelyn jäljiltä.

 

Lue lisää: Maajussi-Saritan pahoinpitelemä ex-mies ei tehnyt heti rikosilmoitusta! ”Häpesin, että sain turpaan naiselta!” Katso video!

Syyttää Jukka-Pekkaa

Sitten Sarita meni sisälle hakemaan leipäveitsen.

– Kun hän palasi, hän huusi, että sinä et minua jätä ja iski veitsellä. Jos en olisi saanut kummallakin kädellä Saritaa puukkokädestä kiinni, veitsi olisi todennäköisesti osunut kriittisempään paikkaan. Sain sen onneksi ohjattua rintalastaan, Jukka-Pekka muistelee.

Jukka-Pekan ystävä heräsi avunhuutoon ja näki miehen vertavuotavan rinnan. Hän piilotti kaikki mökin veitset pitkin metsiä ja tilanne rauhoittui.

– Seuraavana aamuna Sarita oli kuin mitään ei olisi tapahtunut eikä hän suostunut puhumaan tapahtuneesta sanaakaan. Katumustakaan hän ei ole osoittanut, Jukka-Pekka ihmettelee.

Jukka-Pekka näyttää Seiskalle Saritalta reilu kuukausi sitten saamaansa tekstiviestiä, jossa Sarita toteaa pahoinpitelyn olleen täysin Jukka-Pekan oma vika.

 

Puukotustapauksesta ei kuvia ollut, mutta Jukalla oli lääkärintodistus ja oikeudessa hän esitteli rinnassaan olevaa arpeaan.
Puukotustapauksesta ei kuvia ollut, mutta Jukalla oli lääkärintodistus ja oikeudessa hän esitteli rinnassaan olevaa arpeaan.

 

Lue lisää: Maajussi-Maunon morsianehdokas Sarita salasi taustansa tuotantoyhtiöltä – tiedusteli pahoinpitelemältään ex-mieheltä taustatarkastuksista!

Pian tapahtuman jälkeen Jukka-Pekka päätti suhteen, joka kesti noin kolme kuukautta.

Seuraava pahoinpitely tapahtui myöhemmin elokuussa. Jukka-Pekka oli ex-vaimonsa luona hoitamassa lasten asioita, kun Sarita ilmestyi yllättäen ovelle.

– Hänellä oli kaksi kaveria. Toinen heistä kuvasi ovenkarmilla videota siltä varalta, että minä tekisin jotain. Pysyin kylmänä, kun Sarita hakkasi minua nyrkein, avokämmenin ja raapi kynsillä. Hän poistui seurueineen vasta, kun ex-vaimoni soitti hätäkeskukseen.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Kari Pekonen, Jukka-Pekan kotialbumi ja MTV
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!