Maajussi-Maunon morsianehdokas Sarita salasi taustansa tuotantoyhtiöltä – tiedusteli pahoinpitelemältään ex-mieheltä taustatarkastuksista!

Uutiset | 16.09.2018 11:53

Maajussille morsian -ohjelman uusi tuotantokausi alkoi heti skandaalilla, kun paljastui, että maajussi-Maunon morsianehdokas Saritalla, 26, on rankka rikostausta. Vakavimmat tuomiot morsianehdokkaalle langetettiin viime vuonna kahdesta ex-miesystävänsä pahoinpitelystä.

Lue lisää: Maajussi-Saritan ex-rakas avautuu puukotuksesta ensimmäistä kertaa! ”Henkiinjääminen oli Luojan lykky”

Seiskan haastattelema pahoinpidelty ex-mies Jukka-Pekka Juusela, 40, kertoi Seiskalle, että puukotus oli vaarallisempi kuin julkisuudessa on tuotu ilmi. Hän myös myönsi, ettei tehnyt heti rikosilmoitusta häpeän takia.

Lue lisää: Maajussi-Saritan pahoinpitelemä ex-mies ei tehnyt heti rikosilmoitusta! ”Häpesin, että sain turpaan naiselta!” Katso video!

Ex-pariskunta joutuu yhteisen lapsen takia olemaan yhteyksissä tiiviisti. Jukka-Pekan mukaan Sarita oli kevättalvella jopa kysynyt mediasuunnittelijataustaiselta Jukka-Pekalta tv-tuotantoyhtiöiden taustatarkistuksista.

– Hän kysyi, tarkistetaanko osallistujien taustoja. Vastasin sen riippuvan tuotannosta, Jukka-Pekka paljastaa.

Lue myös: Maajussi-Maunon morsianehdokkaalla Saritalla rankka rikostausta: puukotti ex-miestään keittiöveitsellä - tuomioita viinavarkauksista!

Tuotantoyhtiöltä Sarita oli sopimuksen vastaisesti salannut rikoshistoriansa. Jukka-Pekka vastaa suoraan, kun häneltä kysytään kaduttaako suhde Saritaan.

– Jos mittari on 1–10, niin katumusaste liikkuu noin 35:n tienoilla. Alkuun hän vaikutti ihan mielettömän hyvältä tyypiltä. Voi kun olisin tiennyt, mitä on luvassa, Jukka-Pekka toteaa.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Kari Pekonen ja MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!