fbq
Uutiset
06.09.2018 09:18
Teksti: sami sinokki|Kuvat: MTV
sarita
Maajussi-Maunon morsianehdokkaalla Saritalla rankka rikostausta: puukotti ex-miestään keittiöveitsellä - tuomioita viinavarkauksista!
Uutiset
06.09.2018 09:18
Teksti: sami sinokki|Kuvat: MTV

Maajussille morsian -ohjelmassa maajussit valitsivat itselleen tällä viikolla neljä jatkoon menevää morsianehdokasta. Sokerijuurikasta viljelevä it-asiantuntija Mauno, 36, valitsi ehdokkaaksi kolmen muun mukana 26-vuotiaan Saritan.

- Saritasta sain sen kuvan, että hän voi olla ehkä rääväsuukin. Sellainen tosi, tosi suora, Mauno analysoi. 

Mauno tuskin valintahetkelle tiesi, että Saritalla on raju rikostausta. Hänet tuomitiin viime vuonna kahdesta ex-miehensä pahoinpitelystä 10 kuukauden ehdolliseen vankeuteen, jonka koeaika päättyy vasta ensi vuoden syyskuussa. Toinen teoista tapahtui juhannuksena 2016, jolloin Sarita puukotti ex-miestään keittiöveitsellä rintaan.

Puukotti rintaan

Tuomiolauselman mukaan Sarita oli ollut viettämässä juhannusta ex-miehensä kanssa mökillä, kun heille oli tullut riitaa. Sen seurauksena mies oli ilmoittanut lähtevänsä taksilla kotiin, jolloin Sarita oli hakenut mökistä keittiöveitsen ja puukottanut tätä rintaan.

Syyttäjä haki tuomiota törkeästä pahoinpitelystä, sillä isku osui rinnan alueelle ja lähelle elintärkeitä elimiä. Oikeuden mukaan vamma jäi kuitenkin vähäiseksi ja parani ilman hoitoa, hänet tuomittiin vain perusmuotoisesta pahoinpitelystä.

LUE MYÖS: Seiska paljastaa uusien Maajussille morsian -tähtien EU-tuet: Antti-Jussi sai huimat 150 000 euroa!

Toinen pahoinpitely kohdistui samaan mieheen muutama kuukausi myöhemmin. Tuolloin uhri oli ollut exänsä asunnolla, kun Sarita oli ängennyt sisään, lyönyt uhria nyrkillä ja avokämmenellä päähän ja raapinut kasvoista. Hän oli poistanut asunnolta vasta, kun uhrin ex oli soittanut hätäkeskukseen.

Saritan pahoinpitelytuomioista kertoi ensimmäisenä MTV.

Varasti viinaa kellarikomerosta

Saritalla on kontolaan myös useampia aiempia tuomiota. Vuonna 2014 hänet tuomittiin ajoneuvon luvattomasta käytöstä, kun hän oli matkustajana varastetun auton kyydissä.

Vuonna 2013 hänet tuomittiin kahdesta varkaudesta, koska hän oli silloisen miehensä kanssa varastanut kahteen kertaan kellarikomerosta alkoholijuomia. Samana vuonna hänet tuomittiin toisen silloisen ex-miehensä lievästä pahoinpitelystä.

Lue myös: Nämä maajussit etsivät morsianta: Tuomolla nollatulot! Katso kuvat!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »