Joalin Loukamaa kertoo kulttuurieroista.

Maailmaa valloittava suomalaistanssija Joalin Loukamaa, 17, avautuu kulttuurieroista: Suomessa taksikuski ei puhunut mitään!

22.07.2019 15:03

Suomalainen laulaja ja tanssija Joalin Loukamaa, 17, on mukana brittiläisen tuottajagurun Simon Fullerin luomassa Now United -yhtyeessä.

Joalin toi viime keväänä yhtyeensä Suomeen, jossa jäsenet pääsivät saunomaan, pulahtamaan mereen ja maistamaan salmiakkia. Yhtyeen jäsenet ovat ihastuneet suomalaiseen musiikkiin.

– Yksi heistä kuunteli Isac Elliotia, mutta kuuli vasta minulta, että laulaja on suomalainen!

Joalin suoritti kansainvälisen uran takia lukio-opinnot vuodessa. – Kokeita oli viikoittain! Keskittyminen oli täysin opinnoissa.
Joalin suoritti kansainvälisen uran takia lukio-opinnot vuodessa. – Kokeita oli viikoittain! Keskittyminen oli täysin opinnoissa.

 

Lue myös: Minuutin välein viestejä tuntemattomilta! Tämä suomalainen tanssijakaunotar on somessa tunnetumpi kuin Cheek – managerina legendaarinen Simon Fuller!

Kesän alussa Now United julkaisi Paraná-kappaleen, johon kuvattiin musiikkivideo Brasiliassa. Hän on päässyt maailmalla artistina reissatessaan nauttimaan ylellisestä elämästä.

– Abu Dhabissa yövyimme hotellin 60. kerroksessa, ja minulla oli käytössäni iso huone. Se oli varsinaista prinsessaelämää.

10-vuotiaana Meksikoon yksinhuoltajaäitinsä kanssa muuttanut Joalin tuli Suomeen ennen juhannusta. – Olen superiloinen, että pääsen mökille!
10-vuotiaana Meksikoon yksinhuoltajaäitinsä kanssa muuttanut Joalin tuli Suomeen ennen juhannusta. – Olen superiloinen, että pääsen mökille!

 

Lue myös: Now United -yhtyeen suomalaisjäsen Joalin Loukamaa, 17, viettää luksuselämää ympäri maailmaa – ”Olen turtunut jatkuvaan matkusteluun!”

Yhtyeessä on niin tanssijoita kuin laulajia.

– Minä olen tanssija! En ole päässyt vielä päälaulajaksi, mutta haluaisin jonain päivänä laulaa enemmän.

Lapsuus Meksikossa

Joalin oli 10-vuotias, kun hän muutti yksinhuoltajaäitinsä kanssa asumaan nykyiseen kotimaahansa Meksikoon. Hän on pyrkinyt käymään Suomessa asuvien sukulaistensa ja ystäviensä luona säännöllisin väliajoin.

Lue myös: Now United -yhtyeen suomalaisjäsen Joalin Loukamaa paljastaa: Tällainen on legendaarinen tuottajaguru Simon Fuller – ”Tapaamme Britanniassa tai Yhdysvalloissa!”

– Olin täällä edellisen kerran talvella! Nyt odotan, että pääsen mökille ja näkemään ala-asteen aikaisia kavereitani.

– Suurimpana kulttuurierona Suomen ja Meksikon välillä on keskusteleminen. Meksikossa tuntemattomat ihmiset juttelevat toisilleen, mutta täällä taksikuski ei puhunut minulle mitään koko matkan aikana.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Pasi Murto ja Ari Lahti

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!