Hyppää pääsisältöön
Joalin Loukamaa on Now Unitedt -yhtyeen jäsen.

Now United -yhtyeen suomalaisjäsen Joalin Loukamaa paljastaa: Tällainen on legendaarinen tuottajaguru Simon Fuller – ”Tapaamme Britanniassa tai Yhdysvalloissa!”

Suomalainen laulaja ja tanssija Joalin Loukamaa, 17, kiinnitettiin vuosi sitten brittiläisen tuottajagurun Simon Fullerin kansainväliseen Now United -yhtyeeseen.

Lue myös: Minuutin välein viestejä tuntemattomilta! Tämä suomalainen tanssijakaunotar on somessa tunnetumpi kuin Cheek – managerina legendaarinen Simon Fuller!

Yhtyeen luoja Simon on ollut aiemmin muun muassa Spice Girlsin ja S Club 7 -yhtyeen managerina. Joalin tapaa managerinsa aina Britanniassa tai Yhdysvalloissa käydessään.

Lue myös: Now United -yhtyeen suomalaisjäsen Joalin Loukamaa, 17, viettää luksuselämää ympäri maailmaa – ”Olen turtunut jatkuvaan matkusteluun!”

– Hän on todella mukava ihminen. Viimeksi tavatessamme hän kertoi meille olevansa iloinen Spice Girlsin paluusta. Simon myös kertoi meille, millaista Spaissareiden elämä oli heidän ollessaan meidän ikäisiämme.

Spice Girlsinkin managerina ollut Simon Fuller on ollut luomassa myös Joalinin yhtyettä. Kuvassa Simonin rinnalla Posh Spice Victoria Beckham.
Spice Girlsinkin managerina ollut Simon Fuller on ollut luomassa myös Joalinin yhtyettä. Kuvassa Simonin rinnalla Posh Spice Victoria Beckham.

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Pasi Murto ja Lehtikuva

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!