Hyppää pääsisältöön
Joalin Loukamaa on Now Unitedt -yhtyeen jäsen.

Now United -yhtyeen suomalaisjäsen Joalin Loukamaa, 17, viettää luksuselämää ympäri maailmaa – ”Olen turtunut jatkuvaan matkusteluun!”

Suomalainen laulaja ja tanssija Joalin Loukamaa, 17, pääsi vuosi sitten mukaan brittiläisen tuottajagurun Simon Fullerin kansainväliseen Now United -yhtyeeseen. Sen jälkeen nuoren naisen elämä on ollut matkalaukussa.

Lue myös: Minuutin välein viestejä tuntemattomilta! Tämä suomalainen tanssijakaunotar on somessa tunnetumpi kuin Cheek – managerina legendaarinen Simon Fuller!

– Yhtyeeseen liityttyäni yksikään päivä ei ole ollut samanlainen. Arkeni on pitkälti treenaamista ja keikkoja areenoilla sekä televisiossa. Meillä oli kolmen kuukauden kiertue, jonka aikana kävimme lähes kaikissa maissa, joista yhtyeemme 14 jäsentä ovat kotoisin.

– Alussa rakastin lentokenttäelämää, mutta nyt jonottamiseen ja jatkuvaan matkusteluun on turtunut, Joalin naurahtaa.

Lue myös: Näin suomalainen Joalin, 16, päätyi Simon Fullerin Now United -popsensaatioon – katso video!

Kesän alussa Now United julkaisi Paraná-kappaleen, johon kuvattiin musiikkivideo Brasiliassa. Hän on päässyt maailmalla artistina reissatessaan nauttimaan ylellisestä elämästä.

– Abu Dhabissa yövyimme hotellin 60. kerroksessa, ja minulla oli käytössäni iso huone. Se oli varsinaista prinsessaelämää.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Pasi Murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!