fbq
Uutiset
06.09.2018 10:04
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: MTV
Sarita
MTV: Maajussi-Maunon morsianehdokas Sarita salasi taustansa tuotantoyhtiöltä: "Hän on valehdellut" – Seiska tavoitti Maunon: "En kommentoi!"
Uutiset
06.09.2018 10:04
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: MTV

MTV uutisoi eilen, että suositun Maajussille morsian -ohjelman maajussi-Maunon morsianehdokkaalla Saritalla on taustallaan tuomio pahoinpitelystä.

Seiskan selvityksen perusteella pahoinpitelyt eivät ole ainoat rikokset Saritan rötöshistoriassa, vaan hänellä on pahoinpitelyn lisäksi taustallaan tuomioita muun muassa viinavarkauksista.

TAUSTAA: MAAJUSSI-MAUNON MORSIANEHDOKKAALLA SARITALLA RANKKA RIKOSTAUSTA: PUUKOTTI EX-MIESTÄÄN KEITTIÖVEITSELLÄ - TUOMIOITA VIINAVARKAUKSISTA!

Saritan pahoinpitely oli erityisen paha isku ohjelman imagolle, sillä pahoinpitelyssä Sarita oli puukottanut ex-miestään rintaan vain kaksi vuotta sitten. MTV:n mukaan Sarita valehteli taustoistaan ohjelman tuotantoyhtiölle ja se on yksiselitteinen sopimusrikkomus.

Tuotantoyhtiö Fremantle Median vastaavien tuottajien Anne Wahlströmin ja Joonas Hytösen mukaan kyseessä on yksiselitteinen sopimusrikkomus.

– Osallistuja on valehdellut ohjelman tuottajille tuotannon kaikissa vaiheissa sekä kirjallisessa sopimuksessa. Tähän asti olemme luottaneet ihmisten omiin ilmoituksiin ja kirjalliseen sopimukseen, mutta tämän kauden jälkeen mietimme miten prosesseja pitää kiristää, tuotantoyhtiö Fremantle Median vastaavat tuottajat Anne Wahlström ja Joonas Hytönen kommentoivat MTV:lle.

Seiska tavoitti maajussi-Maunon, joka ei kuitenkaan halunnut kommentoida, tuliko Saritan rikostausta hänelle yllätyksenä.

– En kommentoi tätä asiaa mitenkään, Mauno totesi ystävällisesti.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »