fbq
Uutiset
13.09.2017 15:09
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Ari Lahti
Jari Sillanpää
Huumekärystä epäillyn Jari Sillanpään viime ajat täynnä kohuja - esiintyi sepalus auki, myöhästyi keikalta, suhdekriisi...
Uutiset
13.09.2017 15:09
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Ari Lahti

Kulunut vuosi on ollut laulaja Jari Sillanpäälle melkoista kohupyöritystä.

Iltalehti uutisoi keskiviikkona Jarin kärynneen amfetamiinista tiistai-iltana. Iltalehden tietojen mukaan Sillanpää jäi kiinni poliisin virkapartiolle, joka kiinnitti huomiota törttöilevään autoilijaan Helsingin keskustassa tiistai-iltana. Paikan päällä tehty pikatesti oli reagoinut huumausaineeseen, ja poliisit tekivät laulajan asuntoon kotietsinnän.

LUE LISÄÄ: IL: Jari Sillanpää kärysi amfetamiinista – sekoili liikenteessä!

IL:n uutisoima epäilty huumekäry on jatkoa Sillanpään kohujen täyteiselle kesälle.

Sillanpää esiintyi heinäkuussa Karjurockissa, mutta keikka ei miellyttänyt kaikkia paikalle saapuneita Siltsu-faneja. Närää aiheutti Jarin pukeutuminen. Eniten tuohtumusta herättivät laulajan tuulitakki ja ryppyisten Capri-housujen taskusta pullottanut nuuskarasia.

Jari Sillanpään raisu keikka-asu raivostutti yleisön Karjurockissa – kuva! "Ei artisti voi pukeutua miten sattuu!"

– Vaikka puhutaan maalaisfestareista, ei tarkoita sitä, että artisti voi pukeutua miten sattuu. Kyllä meni itsellä tunnelma pilalle moisesta yleisön aliarvioimisesta, tuohtunut fani avautui Seiskalle tuolloin.

 

Unohteli sanoja

Elokuun loppupuolella kohua aiheutti Jarin keikka Sastamalan liikuntahallissa. Paikalla olleiden mukaan Jari ei esiintynyt konsertissa aivan edukseen.

– Siltsua saatiin odotella todella pitkään. Lopulta hän saapui esiintymään tunnin myöhässä, lukijamme kertoi.

Jari Sillanpään konsertti Sastamalassa aiheutti katsojalle karvaan pettymyksen: myöhästyi, unohteli sanoja ja lauloi sepalus auki?!

Eikä odotusta kuulemma täysin palkittu. Sillä kun Jari lopulta saapui laulamaan, homma ei paikalla olleen lukijan mukaan mennyt täysin putkeen.

– En tiedä, oliko Jari kamalassa kankkusessa vai mistä oikein oli kyse, mutta hän unohteli jatkuvasti laulujen sanoja.

– Kaiken kukkuraksi Jari veti keikan liian pieni paita päällään. Näytti myös siltä, että miehen housujen sepalus olisi ollut auki, Seiskalle kauhisteltiin.

 

Erosi ja palasi takaisin yhteen

Liekö Jarin sekoilujen syynä ollut haastava parisuhdetilanne? Seiska uutisoi nimittäin toukokuussa, että laulajan suhde virolaiseen Siim Bahmatsoviin oli ajautunut telakalle.

Sokkiero! Jari Sillanpää jätti nuoren Siim-rakkaansa

Seiskan tietojen mukaan ero oli Jarin aloite, ja suhteen päättymisen myötä Siim pakkasi tavaransa ja palasi kotimaahansa.

Sinkkukesän lopussa Jari ja Siim antoivat suhteelleen uuden mahdollisuuden, ja heidät nähtiin hyvissä tunnelmissa laulaja Robbie Williamsin konsertissa Tampereella elokuun puolivälissä.

Jari Sillanpää ja Siim palasivat yhteen – rakkaus roihuaa taas!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »