fbqJari Sillanpään epäilty huumekäry järkyttää - faneilta tylyjä tuomioita: "Tähän loppuu mun fanitus!" | Seiska
Jari Sillanpää

Jari Sillanpään epäilty huumekäry järkyttää - faneilta tylyjä tuomioita: "Tähän loppuu mun fanitus!"

Uutiset | 13.09.2017 15:54

Iltalehti uutisoi keskiviikkona (13.9.), että laulaja Jari Sillanpään epäillään ajaneen huumeiden vaikutuksen alaisena tiistai-iltana Helsingin keskustassa. Lehden mukaan poliisi pysäytti liikenteessä törttöilleen kuljettajan, joka osoittautui Sillanpääksi. Lehden mukaan poliisin pikatestissä ilmi tullut huumausaine paljastui amfetamiiniksi.

LUE LISÄÄ: IL: Jari Sillanpää kärysi amfetamiinista – sekoili liikenteessä!

Uutinen epäillystä huumekärystä on järkyttänyt musiikkipiirejä ja Sillanpään faneja. 

Esimerkiksi Jari Sillanpää Fan Clubin Facebook-sivulla keskustelu epäillystä huumekärystä käy kuumana ja fanit ovat ihmeissään tapahtuneesta.

LUE MYÖS: Huumekärystä epäillyn Jari Sillanpään viime ajat täynnä kohuja - esiintyi sepalus auki, myöhästyi keikalta, suhdekriisi...

Pettymys oli monella fanilla päällimmäisenä mielessä.

- Miksi.....sinullahan on kaikki elämän perusasiat kunnossa.....olen ihan surullinen ja osaltaan pettynytkin..., kirjoitti Hannele.

- Just. Kyllä pilaa niin oman maineensa. On muutenki menny maku laulajasta. Harmi, kirjoitti puolestaan Satu.

- Voi Jari ,nyt on liian kova vauhti. Nyt olis tauon paikka,pitäis sen jo managerinkin ymmärtää ,vai onko niin rahan kiilto silmissä ,että laulaja vedetään ihan piippuun, pohti Tuija.

Jyrkempiäkin mielipiteitä ja kannanottoja mahtui joukkoon, vaikka Sillanpään huumekäryä ei ole vielä hänen taholtaan vahvistettu ja se on vasta epäilyn asteella.

-  Itse en ala mitään surkuttelemaan ja nyyhkyttämään. Sillanpäältä todella vastuutonta ja ala-arvoisen surkeaa käytöstä. Tässäkin tapauksessa olisi ehkä joku mahdollisesti ulkopuolinen henkilö/t voinut joutua vaaraan. Anteeksiantamatonta! kirjoitti Jari.

- Testi näytti positiivista, tähän loppuu mun fanitus, rattijuopot joutaa linnaan, sanaili Tanja.

Osa faneista sentään antaa myös tukensa Siltsulle.

- Upea artisti huumeista huolimatta. En hyväksy huumeita, mut mikä olen tuomitsemaan, kun en tiedä kaikkia henkilökohtaisia asioita, kirjoitti Susanna.

- Älkää tuomitko ennen kun on toteen näytetty! Onhan näitä tapauksia, että on laitettu aineita juomiin ja ruokiin!! pohti Mimmu.

Fanien reaktioista kirjoitti ensin Voice.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!