fbq
Uutiset
13.08.2019 13:00
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus
lola odusoga
Lola Odusogalla reilut 20 000 seuraajaa Instagramissa – feikkiseuraajia tarjotaan viikoittain: näin helppoa se on!
Uutiset
13.08.2019 13:00
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus

Pitkän ja vaikuttavan uran julkisuudessa tehnyt Lola Odusoga kertoo tuoreessa Avun blogipostauksessaan kuinka hänelle jatkuvasti tarjotaan maksettuja seuraajia. Esimerkiksi Instagramiin voi muutaman klikkauksen taktiikalla ostaa satoja, tuhansia ja kymmeniä tuhansia seuraajia. 

Usein suuri osa seuraajista on robotteja, jotka antavat kuviin automaattisia tykkäyksiä. Mitä enemmän tykkäyksiä sekä kommentteja, sitä nopeammin ja paremmin kuvat ja videot leviävät alustalla. 

"Näitä tarjouksia paukkuu ainakin mulle sähköpostiin lähes viikottain, ilmeisesti huolenaihe ovat sitten liian vähät seuraajani, kun kaupankäyntiä niin kovasti tarjotaan. No, minua eivät kuitenkaan määrät kiinnosta, mutta aitous kyllä.

Muistakaa, se mikä on somessa, ei ole sitä miltä näyttää. Joidenkin tileillä toki on,mutta on hyvä muistaa somen olevan kuin virtuaalimaailma, jossa voi kuvanmuokkauksen ja viestiensä avulla rakentaa itsestään ja elämästään juuri sellaista kuin haluaa. Siltikin, vaikka se välillä olisikin todella kaukana todellisuudesta, puhdasta fiktiota ja illuusiota."

Lue myös: Jodel-hittisovelluksessa törkeää puhetta ja huhuja julkkiksista: poliisi puuttui kirjoitteluun – useita rikosilmoituksia!

some inline

"Nauttikaa oikeasta elämästä"

Lolaa vaivaa ajatus siitä, ettei moni osaa enää elää ilman sosiaalista mediaa. Sen lisäksi Lola pohtii kuinka ihmiset eivät välttämättä osaa enää erottaa todellisuutta ja sosiaalisessa mediassa esitettyä elämää toisistaan. 

"Lukija ja seuraaja uskoo silmäänsä räpäyttämättä näkemänsä kuvan ja tekstin puhtaaksi käsittelemättömäksi totuudeksi, ja media vielä ystävällisesti jakaa sen joissakin tapauksissa eteenpäin. 

Se mikä on somessa, on totta. Se mikä on lehdessä, on totta. Jos jonkun elämä näyttää upealta, se on upeaa. Varmasti ainakin paljon upeampaa kuin se oma. Väärin!"

Lopuksi Lola haluaa muistuttaa lukijoitaan: Muistakaa kuitenkin nauttia siitä oikeasta elämästä, sillä se on tässä ja nyt! 
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »