Uutiset

Linda Lampenius paljastaa: Miljoonakoti myytiin perheen turvallisuuden takia – ”Oli pakko tehdä tällainen siirto!”

09.05.2019 08:25

Kuten Seiska ennen vappua uutisoi, viulisti Linda Lampenius-Cullberg, 49, ja hänen aviomiehensä Martin Cullberg laittoivat hiljattain Ålstenin kauniissa maisemissa, Ruotsissa sijaitsevan perhekotinsa myyntiin.

Ålstenin-talo meni kaupaksi reilussa viikossa ja Cullbergien saama hinta ylitti heidän 1,6 miljoonan euron hintapyyntönsä melko reilusti. Hinnaksi tuli 18 miljoonaa kruunua, noin 1,77 miljoonaa euroa.

Taustaa: Linda Lampenius myy perhekotinsa – kurkkaa yli 1,5 miljoonan luksuslukaaliin!

Linda ehti asua perheensä kanssa Ålstenissa viitisen vuotta. Kaunottaren koti sijaitsee vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä Tukholman keskustasta, mutta merenrantamiljöö on silti maalaismainen ja arvokkaan herraskainen.

– Olemme viihtyneet täällä erinomaisesti. Kun ostimme tämän vuonna 2014, tiesimme heti, että voimme tehdä villasta unelmiemme kodin, Linda kertoo Seiskalle.

Katso myös: Herranjestas mikä bikinivartalo! Linda Lampenius, 48, on yhä tyrmäävä seksipommi - paljastava kuva!

"Martin halusi elämänmuutoksen"

Linda paljastaa, että he joutuivat kuitenkin laittamaan talon myyntiin perhettä suojellakseen.

– Näin se elämä muuttuu. Meidän oli pakko tehdä tällainen siirto perheemme turvallisuuden takia, Linda sanoo.

Lue myös: Linda Lampenius avautuu sairaudestaan – periytyy lapsille 50% varmuudella: ”Pelkään saavani sydänkohtauksen tai infarktin”

Syy perheen muuttoon on Martinin uranvaihdos. Hän on työskennellyt koko aikuisikänsä juristina ja viime vuodet puolustusasianajajana omassa firmassaan. Martin on edustanut monia kovan luokan rikollisia kohutuissa oikeusjutuissa. Nyt hän vaihtaa ammattiaan vastapuolelle, poliisiksi.

– Martin halusi elämänmuutoksen, johon me koko perheenä tietenkin sitoudumme. Hän on päättänyt alkaa poliisiksi, Linda paljastaa.

Mihin Linda on perheineen muuttamassa? Lue lisää ja katso kuvat miljoonakodista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:All Over PRESS
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!