Uutiset
Katso kuvat!

Linda Lampenius myy perhekotinsa – kurkkaa yli 1,5 miljoonan luksuslukaaliin!

29.04.2019 12:56

Suomalaisviulisti Linda Lampenius ja hänen aviomiehensä Martin ovat laittaneet perhekotinsa myyntiin. Brommassa sijaitseva villa on kunnostettu lattiasta kattoon ja sitä on myös laajennettu vuosien varrella. Alun perin punakattoinen puutalo on rakennettu vuonna 1926. 

Katso kaikki yli 50 tyrmäävää kuvaa täältä! 

Yläkerrasta löytyy neljä makuuhuonetta, joista kahdessa on upea walk in -vaatehuone. Ylhäällä on myös kaksi kylpy- sekä työhuonetta. Alakerrassa sijaitsevasta keittiöstä taas voi ihailla vihreää luontoa, laajaa patiota ja upeaa puutarhaa. Taloa kuvaillaan idylliseksi myös sen yksityisyyden vuoksi. Taloa reunustavat kauniit ruusupuskat sekä hiljaiset kadut, joilla lapsien on turvallista opetella pyöräilemään. 

Lue myös: Linda Lampenius julkaisi itsestään teinikuvan – huima kaunotar jo 16-vuotiaana!

- Muutimme Ålsteniin, kun toinen tyttäremme syntyi kesällä 2014. Meillä oli ystäviä, jotka asuivat samalla alueella ja aina kun kävimme heidän luonaan olimme mykistyneitä. Meille oli tärkeää löytää koti, jossa lapsilla olisi turvallista kasvaa. Olimme etsineet kotia Tukholman alueelta, siinä onnistumatta. Kun tämän talon myynti-ilmoitus ilmestyi, emme miettineet kahta kertaa, Linda ja Martin kertovat myynti-ilmoituksessa. 

233 neliöisestä perhekodista pyydetään 16 250 000 kruunua eli noin 1,5 miljoonaa euroa. 
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!