Katso kuvat!
Linda Lampenius ja Martin Cullberg

Linda Lampenius ja Martin-rakas tekivät miljoonakotiinsa jättiremontin, nyt hulppea talo myytiin 1,77 miljoonalla eurolla – katso kuvat!

15.05.2019 06:02

Viulisti Linda Lampenius-Cullberg, 49, ehti asua perheensä kanssa Ruotsissa Ålstenin kauniissa maisemissa viitisen vuotta. Kaunottaren koti sijaitsee vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä Tukholman keskustasta, mutta merenrantamiljöö on silti maalaismainen ja arvokkaan herraskainen.

– Olemme viihtyneet täällä erinomaisesti. Kun ostimme tämän vuonna 2014, tiesimme heti, että voimme tehdä villasta unelmiemme kodin, Linda kertoo Seiskalle.

Lue lisää: Perhekotinsa myynyt Linda Lampenius muuttaa salaiseen paikkaan – uusi osoite käyttöön jo kesäkuussa!

Linda Lampenius talo
Linda Lampenius talo

Linda ja hänen huippuluokan puolustusasianajajana tunnettu miehensä Martin Cullberg, 45, laittoivat talonsa kuitenkin myyntiin reilu viikko sitten noin 1,6 miljoonalla eurolla.

– Näin se elämä muuttuu. Meidän oli pakko tehdä tällainen siirto perheemme turvallisuuden takia.

Teimme jättiremontin

Linda ja Martin remontoivat vuonna 1926 rakennetun puisen villan täydellisesti. Neliöitä tuli rutkasti lisää, ja nyt niitä on 233.

– Korjautimme ikkunoita vanhan tyylisiksi, rakensimme uuden kaksikerroksisen lisäosan, kaadoimme seiniä ja remontoimme keittiön moderniksi maalaisunelmaksi. Talo maalattiin ja piha kunnostettiin puutarha-arkkitehdin suunnitelmien mukaisesti, Linda luettelee.

Lue lisää: Huhhuh! Linda Lampenius ja Martin-rakas myivät hulppean miljoonakotinsa ylihinnalla – ”Olisi hölmöä olla ottamatta sitä!”

Linda talo
Linda talo

Massiivisessa remontissa yläkertaan tuli perheen tytöille Olivialle, 10, ja Cecilialle, 6, omat makuuhuoneet sekä kylpy- ja vaatehuone. Alakertaan saatiin valtava, valoisa ruokasali ja lasitettu terassi.

Nyt keittiö ja ruokailutila ovat avaraa, tyylikästä tilaa. Keittiössä on huippuluokan kodinkoneet integroidusta kahvinkeittimestä viinikaappiin. 

– Parasta on, että täällä voi avata ovet ja päästää tytöt turvallisesti telmimään pihalle. Kävelymatkan päässä on ihana pieni kyläkeskusta kahviloineen sekä Solvikenin uimaranta Mälaren-järvellä.

Katso myös: Herranjestas mikä bikinivartalo! Linda Lampenius, 48, on yhä tyrmäävä seksipommi - paljastava kuva!

Muutamme kesäkuussa

Syy perheen muuttoon on Martinin uranvaihdos. Hän on työskennellyt koko aikuisikänsä juristina ja viime vuodet puolustusasianajajana omassa firmassaan. Martin on edustanut monia kovan luokan rikollisia kohutuissa oikeusjutuissa. Nyt hän vaihtaa ammattiaan vastapuolelle, poliisiksi.

– Martin halusi elämänmuutoksen, johon me koko perheenä tietenkin sitoudumme. Hän on päättänyt alkaa poliisiksi, Linda paljastaa.

Divaaninurkkauksessa on talon emännän esiintymisasu ja nuottiteline  muistuttamassa viulistin arjesta.
Divaaninurkkauksessa on talon emännän esiintymisasu ja nuottiteline  muistuttamassa viulistin arjesta.

– Halusimme muuttaa uuteen kotiin salaisessa osoitteessa perheen turvallisuuden vuoksi. Ostimme uuden talon jo maaliskuussa, mutta emme tule koskaan kertomaan sen sijaintia.

Muutto on kesäkuun alkuviikkoina, sillä vanhemmat haluavat tyttöjen saavan lopettaa lukukautensa nykyisessä koulussaan ja päiväkodissaan. Olivia menee syksyllä neljännelle luokalle ja Cecilia aloittaa esikoulun.

Lue myös: Linda Lampenius paljastaa: Miljoonakoti myytiin perheen turvallisuuden takia – ”Oli pakko tehdä tällainen siirto!”

Talosta tarjouskilpailu

Ålstenin-talo meni kaupaksi reilussa viikossa. Linda hymyilee hivenen hämmästyneenä, että hinnasta kehkeytyi suoranainen tarjouskilpailu.

Perhe pyysi 919 neliön puutarhatontilla sijaitsevasta arvotalosta 16 250 000 kruunua eli vajaa 1,6 miljoonaa euroa. 

– Kolme kiinnostunutta perhettä kävi viime torstaina katsomassa taloa, ja saimme kaikilta tarjoukset. Perjantaina hyväksyimme parhaan tarjouksen, Linda kertoo.

 Olohuoneesta pääsee lasiverannan kautta terassille.  Talossa on 233 neliötä ja 919 neliön suuruinen, arkkitehdin suunnittelema puutarhatontti.
 Olohuoneesta pääsee lasiverannan kautta terassille.  Talossa on 233 neliötä ja 919 neliön suuruinen, arkkitehdin suunnittelema puutarhatontti.

Hinnaksi tuli 18 miljoonaa kruunua, noin 1,77 miljoonaa euroa.

– Olisi ollut hölmöä olla ottamatta sitä! Saimme selvästi yli pyyntihinnan.

Ruotsissa jo toistakymmentä vuotta viihtynyt tähtimuusikko tekee kesällä vahvaa paluuta Suomen keikkalavoille klassisena viulistina. Hän esiintyy kesäkuussa esimerkiksi Iitin musiikkijuhlilla pianisti Laura Mikkolan ja Apocalyptica-yhtyeestä tutun sellistin Perttu Kivilaakson kanssa.

Katso myös: Huh, tällaisena et ole Linda Lampeniusta aikaisemmin nähnyt: poseerasi superpornona dominana – kuva!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Kalle Kangas
Kuvat: LINDAN ALBUMI JA ALL OVER PRESS

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!