Uutiset

Perhekotinsa myynyt Linda Lampenius muuttaa salaiseen paikkaan – uusi osoite käyttöön jo kesäkuussa!

13.05.2019 08:42

Viulisti Linda Lampenius-Cullberg, 49, ja hänen huippuluokan puolustusasianajajana tunnettu miehensä Martin Cullberg, 45, laittoivat vapun alla perheen upean kotitalon myyntiin reilu noin 1,6 miljoonalla eurolla.

Talosta syntyi kiivas tarjouskilpailu ja se saatiin myytyä reilussa viikossa. Cullbergit saivat talosta sievoisen hinnan, 18 miljoonaa kruunua eli noin 1,77 miljoonaa euroa.

Lue lisää: Huhhuh! Linda Lampenius ja Martin-rakas myivät hulppean miljoonakotinsa ylihinnalla – ”Olisi hölmöä olla ottamatta sitä!”

– Näin se elämä muuttuu. Meidän oli pakko tehdä tällainen siirto perheemme turvallisuuden takia; Linda sanoo.

Syy perheen muuttoon on Martinin uranvaihdos. Hän on työskennellyt koko aikuisikänsä juristina ja viime vuodet puolustusasianajajana omassa firmassaan. Martin on edustanut monia kovan luokan rikollisia kohutuissa oikeusjutuissa. Nyt hän vaihtaa ammattiaan vastapuolelle, poliisiksi.

– Martin halusi elämänmuutoksen, johon me koko perheenä tietenkin sitoudumme. Hän on päättänyt alkaa poliisiksi, Linda paljastaa.

Lue myös: Linda Lampenius paljastaa: Miljoonakoti myytiin perheen turvallisuuden takia – ”Oli pakko tehdä tällainen siirto!”

– Halusimme muuttaa uuteen kotiin salaisessa osoitteessa perheen turvallisuuden vuoksi. Ostimme uuden talon jo maaliskuussa, mutta emme tule koskaan kertomaan sen sijaintia.

Muutto on kesäkuun alkuviikkoina, sillä vanhemmat haluavat tyttöjen saavan lopettaa lukukautensa nykyisessä koulussaan ja päiväkodissaan. Olivia menee syksyllä neljännelle luokalle ja Cecilia aloittaa esikoulun.

Katso myös: Herranjestas mikä bikinivartalo! Linda Lampenius, 48, on yhä tyrmäävä seksipommi - paljastava kuva!

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:All Over PRESS
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!