Uutiset

Lievensivät vauvakuumetta?! NHL-tähti Patrik Laine ja Sanna-Mari-rakas touhuilivat tenavien kanssa puistossa!

09.05.2020 10:16

Helsingin Ullanlinnan hienostoalueella hieraistiin silmiä viime viikon tiistaiaamuna, sillä Korkeavuorenkadulla oli parkissa kananpojankeltainen Lamborghini Urus, jolla on hintaa jopa puoli miljoonaa euroa.

Lue myös: Patrik Laineen puolen millin Lamborghini on siirtokilvissä - IS: ökymaasturin matka vie Mansesta Kanadaan!

Pian Ullanlinnassa alkoi kiertää sitkeä huhu, että itse NHL-tähti Patrik Laine, 22, olisi karauttanut kiesillä paikalle. Asiaa arpovat ihmiset soittivat paikalle Seiskan paparazzin, joka selvitti, että menopeli tosiaankin kuuluu Winnipeg Jetsin suomalaistaiturille.

Rakas pelkääjän paikalla

Patrik ei tullut Mansesta yksin Stadiin, vaan hänellä oli mukana pitkäaikainen tyttöystävänsä Sanna-Mari Kiukas. Rakastavaiset nostivat kytkintä puolen päivän tietämillä ja suuntasivat Ullanlinnasta kohti Itä-Helsinkiä.

Lue myös: Video keltaisesta katuhävittäjästä! Patrik Laineen autovalinta on vaatimattomasta kaukana - hintalappu puoli miltsiä!

Visiitin syy Itä-Helsinkiinkin selvisi. Patrik ja Sanna-Mari menivät tapaamaan ystäviään ja erityisesti näiden taaperoikäisiä lapsia. He veivät tenavat läheiseen puistoon, jossa hauskaa riitti pitkät tovit. Kun katseli lasten kanssa touhuilevaa paria, tuli väkisinkin mieleen, että heille lienee iskenyt kova vauvakuume!

Leikkipuistossa rakastavaiset ilakoivat lasten kanssa niin intensiivisesti, että lopulta lätkämiljonääriä alkoi väsyttää.
Leikkipuistossa rakastavaiset ilakoivat lasten kanssa niin intensiivisesti, että lopulta lätkämiljonääriä alkoi väsyttää.
 

Lue lisää ja katso kuvat Patrikin ja Sanna-Marin seikkailuista Helsingissä tuoreimmasta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!