Katso videot!

Patrik Laineen puolen millin Lamborghini on siirtokilvissä - IS: ökymaasturin matka vie Mansesta Kanadaan!

Uutiset | 24.04.2020 08:00

Verokarhu raapii karvaista päätään NHL-tähti Patrik Laineen, 22, upouuden ökymaasturin edessä. Tappara-kasvatin Lamborghini Urus on nimittäin bongattu Pirkanmaalla siirtokilvissä, mikä viittaa siihen, ettei maanteiden mestariteos olisi jäämässä kyntämään kotimaista asvalttia tai mökkiteitä.

Lue myös: Tamperelaismies nöyrtyi, kun Patrik Laine ajoi rinnalle ja ohi – NHL-tähden ökyluksus-Lamborghini näytti Volvolle kaapin paikan: ”Ei siinä ollut mitään palaa”

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Laine olisikin hankkinut Lambonsa verovapaasti ja se olisi suuntaamassa seuraavaksi rapakon taakse Kanadan Winnipegiin.

patelaine

Patrik ja Sanna-Mari Kiukas kesällä 2019. 

Kallis ja tehokas

Italialaista laatutyötä olevaa Lamborghini Urusta mainostetaan maailman nopeimmaksi katumaasturiksi. 650-hevosvoimainen V8-tuplaturbomoottori kiidättää auton 3,6 sekunnissa nollasta sataan kilometriin tunnissa. Huippunopeudeksi on ilmoitettu peräti 305 km/h. 

Laatu myös maksaa. Tesoman tykin kiesi nimittäin kustantaa Suomessa veroineen noin 500 000 euroa, hieman varustelutasosta riippuen. Hinta on joka tapauksessa suolainen, mutta se tuskin Lainetta hetkauttaa. Paten kaksivuotinen nykysopimus Winnipeg Jetsiin on nimittäin kokonaisarvoltaan päälle 12 miljoonaa euroa. 

Samanlaisesta luksus-Lambosta nautiskelee myös muuten kyläkauppias-mediapersoona Vesa Keskinen
 

 
Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!