Uutiset

Lemmikiksi papukaija! Big Brotherin Eeva-Leena löysi asunnon!

16.11.2019 15:04

Big Brotherissa puhuttanut Eeva-Leena muutti Helsinkiin viime viikonloppuna. Sitä ennen hän oli omien sanojensa mukaan ”käytännössä asunnoton”.

– Minulla on 50-neliöinen kaksio. Sinne saa ostaa papukaijan, jonka hankkimista olen suunnitellut jo pitkään, Eeva-Leena kertoi Big Brotherin finaalissa.

Lue myös: BB-Eevistä kosiskeltiin start up -yritykseen: Minulle tuli vähän sutinaa yhden jäsenen kanssa!

Big Brotherissa päästiin jo ensimmäisestä viikosta lähtien seuraamaan lappajärveläisen Jukan ja Eeva-Leenan suhteen kehittymistä. Varsin pian Jukka ja Eevis alkoivat intiimipuuhat juurikaan välittämättä siitä, että he eivät todellakaan olleet kahden.

Lue myös: Big Brother -Eevis jännitti Jukan kohtaamista talon ulkopuolella: Olen erkaantunut BB-asukkaista – myös Jukasta!

Eeva-Leena sai lähtöpassit melko pian, myöhemmin ulos äänestettiin Jukka. Parin jälleennäkeminen oli lämmin, ja he viettivät yhteisen yön heti Jukan palattua siviiliin. Suhde ei kuitenkaan ottanut tuulta alleen ja pari päätti olla "vain ystäviä". Mutta siitä huolimatta Seiskan lukija bongasi kaksikon yhdessä ostoksilta.

Lue lisää: Avoimesti yhdessä! Big Brother Suomessa seksipuuhillaan hämmästyttäneet Jukka ja Eevis ostoksilla Itä-Helsingissä - katso kuva!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!