Katso videot!

Big Brother -Eevis jännitti Jukan kohtaamista talon ulkopuolella: Olen erkaantunut BB-asukkaista – myös Jukasta!

Telkkari | 30.10.2019 21:01

Jukka häädettiin Big Brother -talosta sunnuntaina, ja kuten arvata saattaa, tapasi hän BB-rakkaansa Eeviksen heti suoran pudotuslähetyksen jälkeen. Eevis myönsi Seiskan BB-Valvomossa jännittäneensä Jukan tapaamista viikkojen tauon jälkeen.

-Tässä on kuitenkin mennyt yli kuukausi siitä, kun itse lähdin talosta. Olen katsonut Jukkaa vain ruudun läpi. Jotenkin koin vieraantuneeni kaikista talon asukkaista, myös Jukasta. Kun ajattelin, mitkä ensimmäiset fiilikseni ovat, kun näen Jukan, niin en osannut ajatella, onko se vain todella kiusallista vai samanlaista kuin talossa. Oli todella kiva nähdä Jukka, Eevis kertoi.

Lue myös: BB-Valvomo: Talosta häädetyt Jukka ja Eevis ensimmäisessä yhteishaastattelussa: ”Hyvää seksiä on kyllä ollut ilmassa!”

 

Ei toiveita parisuhteesta

Jukka ja Eevis puivat mahdollista yhteistä tulevaisuuttaan Niko Saarisen haastattelussa.

- Onko tässä nyt seuraava BB-pariskunta? Niko kysyi kaksikolta.

- Ei, Jukka totesi lyhyesti.

- Tuskin, Eevis komppasi.

- Vaikka Eevis onkin mahtava ja hyvä tyyppi, ja vaikka meillä onkin hyvää seksiä, en näe punaista tupaa ja perunamaata Eeviksen kanssa, Jukka pohti.

Lue myös: BB-VALVOMO: Niko Saarisen piinapenkissä Eeva-Leena - häpeämätöntä puhetta vessaseksistä ja kyseenalaisesta hygieniasta!

Hän kertoi vakavan parisuhteen olevan hänen tavoitteenaan, mutta Eeviksen näkemys omasta tulevaisuudestaan on hyvin erilainen.

- Minä en halua punaista tupaa ja perunamaata yhtään kenenkään kanssa. Haluan ihan mielelläni pitää sinkkustatukseni. Meillä on Jukan kanssa tällainen motiiviristiriita, Eevis sanoi.

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!