Hyppää pääsisältöön
Rami Adham oikeudessa.

Lelusalakuljettaja Rami Adhamille ehdollinen vankeustuomio useista rikoksista!

Helsingin käräjäoikeus antoi tiistaina lelusalakuljettajana tutuksi tulleelle Rami Adhamille viiden kuukauden ehdollisen vankeustuomion useista rikoksista.

Adham vastasi kesäkuussa Helsingin käräjäoikeudessa useisiin syytteisiin. Adham oli syytettynä pahoinpitelystä, kiristyksen yrityksestä, veropetoksesta, sekä huume-, doping- ja kirjanpitorikoksesta.

Syytteet liittyivät enimmäkseen Adhamin yritystoimintaan, kun hän toi maahan myytäväksi lisäravinteita.

Lelusalakuljettaja Rami Adham oikeudessa - kiisti syytteet!

Oikeudessa syyttäjä kertoi, että Adham oli vaatinut velkarahaa takaisin väkivaltaa käyttäen ja lyönyt asianomistajaa kasvoihin. Asianomistajan vaimo oli hänelle velkaa lisäravinnekaupasta.

Syyttäjän mukaan Adham oli laiminlyönyt lisäravinnekauppaan liittyviä veroja. Hän toi Saksasta lisäravinteita maahan, mutta ei ilmoittanut niistä tullille. Sen johdosta muun muassa valmisteverot jäivät maksamatta.

Syyttäjän mukaan Adham piti hallussaan dopingaineita, joita hänen oli tarkoitus levittää laittomasti. Lisäksi Adham oli pitänyt hallussaan tabletteja, jotka luokiteltiin huumeiksi.

Lelusalakuljettaja Rami Adham myönsi oikeudessa dopingin käytön - useita syytteitä

Syyttäjä kertoi oikeudessa, että Adham jätti laatimatta yrityksensä tilinpäätöksen määrätyssä ajassa ja kirjanpitoon oli merkitty varaston arvo väärin.

Käräjäoikeus katsoi Adhamin syylliseksi esitettyihin rikoksiin ja määräsi hänelle viiden kuukauden ehdollisen tuomion. Sen sijaan oikeus hylkäsi syyttäjän vaatimuksen Adhamin asettamisesta liiketoimintakieltoon.

Adham profiloitui julkisuudessa hyväntekijäksi, kun hän kertoi salakuljettaneensa lapsille leluja Syyrian kriisialueelle ja loukkaantuneen pahasti pommituksissa. Pian kuitenkin selvisi, että Adhamin kertomukset olivat ainakin jossain määrin keksittyjä.


Teksti:
Kalle Väistö
Kuvat:
Kalle Väistö

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!