Uutiset

Leffa-alan ahdistelusta syytetty ex-professori vaikenee kohusta: ”Ei ole mitään sua vastaan…”

29.11.2017 07:30

Suomessa elokuva-alalla velloo valtava kohu seksuaalisen ahdistelun kulttuurista, kun näyttelijä ja ohjaaja Heidi Lindén kertoi lokakuussa Helsingin Sanomille haastatelleensa alan naisia opinnäytetyötään varten. Lindén väitti ahdistelijoiden listan koostuvan 5–10 tunnetusta ohjaajasta ja tuottajasta.

Lue lisää: Seiska sai haltuunsa kohutun nimilistan elokuva-alan ahdistelijoista – Heidi Lindénin outo käytös hämmentää: ”Hän sanoi, että listaa ei ole!”

Seiska sai haltuunsa Lindénin kohutun nimilistan elokuva-alan väitetyistä ahdistelijoista. Seiska kysyi kaikilta kuudelta leffatähdeltä kommentteja ahdisteluväitteisiin liittyen.

Listalla mainitut kaksi eturivin näyttelijää järkyttyivät heitä kohtaan esitetyistä väitteistä.

Lue lisää: Elokuva-alan ahdistelijoiksi väitetyt Suomen eturivin näyttelijät järkyttyivät – kiistävät väitteet: ”Epäilyksen varjon heittäminen on vastuutonta!”

Kolme listalle nostettua ohjaajaa kiistivät toimineensa väitetyillä tavoilla.

Lue lisää: Nyt puhuvat elokuva-alan ahdistelijoiksi väitetyt menestysohjaajat: ”Tämä on väärä tapa hoitaa asiaa” – ”En ole näin toiminut”

Listan ”entisen professorin” tavoittaminen oli haasteellista. Hän ei vastannut soittopyyntöihin, joten Seiskan reportteri odotti eräänä aamuna, että mies tuli asunnostaan ulos.

– Ai se olet sinä? Sorry, mutta mulla ei ole mitään sua vastaan, mutta en anna haastattelua, mies kommentoi.

Artikkelin kuvituskuvan silhuettimiehet eivät liity tapaukseen.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Fotolia
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!