Danny ei käyttänyt viina nuorena.

Laulajalegenda Danny, 76, paljastaa: En käyttänyt viinaa 70 vuoteen!

Uutiset | 19.04.2019 17:59

Danny ja Erika Vikman majoittuvat Las Vegasin matkaallaan maailmankuulun pääkadun, Stripin varrella sijaitsevassa Bellagio-kasinohotellissa.

– Täällä haisee välillä rööki tai sikari. Siitä en erityisemmin välitä, mutta sitten ajattelen meidän olevan 1960-luvulla, Erika naurahtaa ja luo piruilevan katseen sikaria imevään Dannyyn.

Lue myös: Draamaa lemmenlomalla! Erika Vikman karkasi Las Vegasin yöhön – jätti nukkuvan Dannyn hotelliin! Kuvat pariskunnan matkasta Seiskassa!

Musiikkineuvosta hymyilyttää. Hän nousee sängyltä, nappaa oluen käteensä ja istahtaa mukavaan nojatuoliin katselemaan ikkunasta ulos.

– En käyttänyt viinaa ensimmäiseen 70 vuoteen juuri lainkaan, ja sikareitakin vasta muutaman vuoden. Olen ajatellut, että nyt voin kokeilla yhtä sun toista, kunhan siitä ei tule liian suurta taakkaa terveyden kannalta.

Kuuluisan hotelli Bellagion edustalla komeilee yhtä kuuluisat hotellin suihkulähteet, joita tullaan ihmettelemään ympäri maailmaa. – Tämä se vasta on Amerikkaa! Danny huudahtaa Erika rinnallaan.
Kuuluisan hotelli Bellagion edustalla komeilee yhtä kuuluisat hotellin suihkulähteet, joita tullaan ihmettelemään ympäri maailmaa. – Tämä se vasta on Amerikkaa! Danny huudahtaa Erika rinnallaan.

Lue myös: Laulajalegenda Danny mukana rap-duon uudella "korvamadolla" - Tehty nykyajan playboy-miehille: "Hän on naisten salainen päiväuni"

Nautin jokaisesta päivästä

Danny on ehtinyt matkustaa Erikan kanssa tänä vuonna jo Thaimaahan ja Kanariansaarille ennen Vegasin-reissuaan.

– En suostu luopumaan elämästä. Haluan nauttia luonnosta, ystävistä ja matkustelusta nyt, kun vielä voin. Minulla on myös lapsenlapsi, joka herättää lahjakkuudessaan kunnioitusta. On kiva saada seurata hänen kasvamistaan, Danny sanoo.

Lue lisää ja katso kuvat Dannyn ja Erikan Vegasin matkasta Seiska Klubista!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!