fbqLaulajalegenda Danny mukana rap-duon uudella "korvamadolla" - Tehty nykyajan playboy-miehille: "Hän on naisten salainen päiväuni" | Seiska
Danny Lipsanen

Laulajalegenda Danny mukana rap-duon uudella "korvamadolla" - Tehty nykyajan playboy-miehille: "Hän on naisten salainen päiväuni"

Uutiset | 22.02.2019 19:01

Kuiskaan korvaasi hunajaa, palvelen rakkauden jumalaa. Tiedän, oon hurmaava sydäntenmurskaaja Don Juan.....

Näin laulaa pitkän linjan artisti Danny Lipsanen Yksi totuus -rapduon Don Juan -kappaleessa, joka ilmestyi perjantaina (22.2.). 

Lue myös: DANNY PALJASTAA KARUN TOTUUDEN ROMANSSISTAAN KATRI HELENAAN: ”EN OLLUT USKOLLINEN!”

Ladies man

Heti ensikättelyssä Danny kuitenkin joutuu rikkomaan reportterin mielikuvan siitä, että kappale kertoisi hänestä itsestään. 

- Rap-duon pojat, Mäkki ja DJ Takapotku näyttivät minulle humoristiseen sävyyn kirjoitetun tekstin ja olin heti mukana. Tämä on ensimmäinen "fiittaukseni", ja on kiva päästä näkemään, mitä nykynuoriso tekee, Danny kertoo puhelimitse. 

Räppärit olivat etsineet kappaleelle sopivaa laulajaa, ja he olivat tulleet nopeasti siihen lopputulokseen, että Danny on oikea mies tehtävään. 

- Hän näytti heti vihreää valoa ja onnitteli hienosta ja hyvin onnistuneesta kappaleesta, mikä näin tekijänä lämmitti suuresti sydäntä. Ja onhan Danny varsinainen ladies man, naisten salainen päiväuni since 1964. Ei voi muuta kun nostaa hattua. Suomen Michael Jackson, kiistaton suomipopin kuningas joka on tehnyt sellaisen uran josta voi harvat edes uneksia, pojat kertovat tiedotteessa. 

 

Don Juan
Don Juan -biisin singlen kanteen on napattu kuva Dannysta vuodelta 1978, kun hän poseerasi Armi Aavikon kanssa Danny & Armi -albumin kannessa. 

Surunvalittelut

Danny on soittanut biisiä ystävilleen. Viihdeneuvos toivookin, että kappaleesta tulisi uusi "korvamato".

- Tämä kappale on tarkoitettu kaikille nykyajan playboy-miehille. Taisivat pojat kirjoittaa kappaleen omasta elämästään, Danny naurahtaa puhelinlankoja pitkin. 

Yksi totuus -rap-duolle ei ole ensimmäinen kerta, kun heidän biiseissään on mukana fiittamaassa suomalainen legenda. Viime syksynä heiltä ilmestyi Suomi -kappale, jossa mukana oli edesmennyt Matti Nykänen

- Olemme saaneet tehdä töitä kahden suomalaisen ikonin kanssa. Erittäin surullista mitä Matille kävi. Hän oli hieno mies ja ystävä. Voimia Piialle ja muulle perheelle, Mäkki ja DJ Takapotku lähettävät suruvalittelun. 

Lue myös: OHO! MATTI NYKÄNEN LAULAA SUOSITUN RAP-DUON UUDESSA SUOMI-BIISISSÄ - MUSIIKKIVIDEON KUVAUKSISSA MATTI REVÄYTTI NIVUSENSA: "KAIKKENSA HÄN ANTOI, VAIKKEI MIKÄÄN SATAKIELI OLEKAAN" - KATSO!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:TIMO KORHONEN, SONY MUSIC

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!