Uutiset

Iho-ongelmista kärsinyt laulaja Tuuli: Välttelin katsekontaktia!

28.10.2020 17:03

Uutta albumiaan työstävä laulaja, tubettaja ja vaikuttaja Tuuli, 21, kertoo, että iho-ongelmat ovat olleet osa hänen elämääsä yläasteelta saakka. Hän on kokeillut ruokavalion muutosta ja erilaisia ihonhoitorutiineja, mutta mistään ei löytynyt pitkäkestoista ratkaisua.

– Halusin selvitä luontaisin keinoin. Olen aina ollut lääkkeitä vastaan. Vältän jopa särkylääkkeiden syömistä. Lopulta päädyin ihotautilääkärille kysymään, mitä mieltä hän on. Hän määräsi minulle aknelääkekuurin.

– Lääkkeet saatuani olen saanut vertaistukea monelta seuraajaltani, jotka ovat myös aloittaneet kuurin samaan aikaan kuin minä.

Tuuli haaveilee New Yorkiin muutosta ja sinisestä Teslasta, muttei sulje pois koulun penkille palaamista. – Haluaisin tulevaisuudessa opiskella lakia tai media-alaa.
Tuuli haaveilee New Yorkiin muutosta ja sinisestä Teslasta, muttei sulje pois koulun penkille palaamista. – Haluaisin tulevaisuudessa opiskella lakia tai media-alaa.

Lue myös: Julkisuuteen 13-vuotiaana noussut laulaja Tuuli avoimena: Kärsin mielenterveysongelmista

Iho-ongelmat ovat vaikuttaneet Tuulin jokapäiväiseen elämään. Etenkin ilman meikkiä oleminen on saattanut tuntua, että kaikki tuijottaisivat, vaikka niin ei tosiasiassa olisikaan.

– Usein välttelin esimerkiksi katsekontaktia ihmisiin. Ihmiset joilla ei ole ollut iho-ongelmia, eivät tätä ymmärrä. Ei ole väliä, kuinka hyvin hiuksesi tai meikkisi ovat, jos ihosta paljastuu virheitä.

– Tämä lääkehoito kuitenkin toimii sivuvaikutuksista huolimatta. Ihoni kunto vaikuttaa paljon myös itsetuntooni, Tuuli kertoo iloisena.

Lue myös: Poppari Tuuli viihtyy yöelämässä ilman päihteitä: Olen astunut kuplan ulkopuolelle!

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!