fbq
Uutiset
17.01.2019 19:03
Teksti: eetu ampuja|Kuvat: timo korhonen
samuli edelmann
Kysymys Paula Vesalasta sai Samuli Edelmannin sykkeen nousemaan – muusikkotähdeltä harvinaisen tiukka linjaus: ”Eijeijei!”
Uutiset
17.01.2019 19:03
Teksti: eetu ampuja|Kuvat: timo korhonen

Jokavuotinen Suomen Urheilugaala on täydessä vauhdissa Helsingin Hartwall-areenalla. Venäläisomisteinen monitoimiareena on täynnä erilaista urheiluväkeä, mutta heidän lisäkseen paikalla on myös muiden elämänalojen tunnettuja nimiä.

Yksi illan esiintyjistä on muusikko Samuli Edelmann, joka nousee lavalle yhdessä yhtyeensä, Orkestra Suora Lähetyksen, kanssa. Kyseisellä poppoolla on takanaan kiireinen keikkavuosi.

– Sellaiset 70 keikkaa tuli heitettyä. Olemme kiertäneet koko viime vuoden ja tehneet yhdessä myös levyn, Samuli 50, kertoi.

– Ja nyt kun vielä pääsemme tänne Urheilugaalaan, niin onhan se hienoa. Tämä on hieno aloitus vuodelle!

Lue lisää Urheilugaalasta: Janni Hussi ja Joel Harkimo varastivat täydellisesti show’n – Hjallikselta kylmänviileä analyysi kuvankauniista miniästään: ”Jos mä nyt ihan suoraan sanon…”

"Yksi keikka vastaa yhtä treeniä"

Samuli myöntää itsekin olevansa urheilumiehiä.

– Pidän sopivasti omaa kuntoani yllä, mutten sen kummemmin seuraa mitään tiettyä lajia aktiivisesti. Toki lätkän MM-kisoja katselen aina, ne ovat joskus jopa liian jännittävät!

Silloin bändikaveri huikkasi väliin:

– Samulihan on oikeasti Suomen kovakuntoisin viisikymppinen! Hän jaksaa keikoilla hyppiä ja pomppia 1,5 tuntia putkeen!

– Kovakuntoisin? No se ei kyllä pidä paikkaansa, Samuli nauroi.

– Olen kyllä ihan hyvässä kunnossa, mutten sentään kovakuntoisin. Yksi keikka vastaa yhtä treeniä, muutoin huhkin salilla.

samuli edelmann

Taustaa: Superromanssi syvenee nopeasti - Samuli Edelmann ja Paula Vesala kuhertelivat hyvin yllättävässä turistikohteessa!

Haastattelun hyväntuulinen tunnelma muuttui kuin salamaniskusta, kun Seiskan reportteri erehtyi kohteliaasti kysäisemään Samulin väleistä Paula Vesalaan.

Kuten vähintään puoli valtakuntaa tietää, Samulista ja Paulasta, 37, levisi viime kesänä Seiskan paparazzin ikuistamaa kuvamateriaalia, joissa lämpimät välit kävivät harvinaisen kuin selväksi. Ilmeisesti tällä hetkellä asia on kuitenkin kiusallinen puheenaihe.

– Eijeijei! Siitä on ihan turha kysyä, Samuli huudahti ja painotti vielä perään:

– Ei, ei, ei.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »