Uutiset
Katso kuva!

Joel Harkimo ja Janni Hussi varastivat täydellisesti show’n – Hjallikselta kylmänviileä analyysi kuvankauniista miniästään: ”Jos mä nyt ihan suoraan sanon…”

17.01.2019 18:44

Liikemies Hjallis Harkimo lipui tottuneesti punaiselle matolle Urheilugaalassa. Hänkin on nykyään vieras 1990-luvun lopulla rakentamassaan Hartwall-areenassa, jonka myi joitakin vuosia sitten upporikkaille venäläisille.

– Hyvä fiilis, täällähän mä joka vuosi olen, hyväntuulinen Hjallis sanoi Seiskalle.

– Takana on ihan kohtalainen urheiluvuosi ja varmasti tulee hieno gaala.

Hiihtäjä Iivo Niskasen managerina Hjallikselta ei tarvitse kysyä mielipidettä palkintogaalan himotuimman tittelin saajasta.

– Tietysti olen Iivon miehiä. Uskon, että paras urheilija valitaan Vuoden Urheilijaksi.

Hjallis on tunnetusti miljoonansa leiponut, joten onko Iivostakin tulossa rikas mies?

– No jaa… Eihän urheilijoista tietysti rikkaita tule, Hjallis hymähti.

– Mutta kyllä heidän täytyy huipulla ollessaan miettiä, mistä rahansa saavat, koska elämä jatkuu urheilu-uran jälkeenkin.

Janni ja Joel

Herra Harkimo oli hyvin tietoinen siitä, että hänen poikansa Joel ja tämän tyttöystävä Janni Hussi kuuluvat illan kuvatuimpiin pariskuntiin. Kyyhkyläiset edustivat ensimmäistä kertaa julkisesti yhdessä Urheilugaalassa.

Lue lisää tästä: Joel Harkimo ja Janni Hussi edustavat ensimmäistä kertaa yhdessä - vau, mikä kaunotar ja huh, mikä halkio!

– Joskushan heidänkin täytyy tulla julkisuuteen, kun ovat seurustelleet niin kauan, Hjallis kuittasi kylmänviileästi.

Kehtaako kysyä, minkälainen miniä Janni on?

– Jos mä nyt ihan suoraan sanon, niin oikein hyvä! Hän on tosi mukava tyyppi, silminnähden mielissään ollut Hjallis kehaisi.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!