Uutiset
Katso kuvat!

Kyllästyi peniskuviin! Sofia Hult etsii seuraa nyt Tinderistä: ”Pidempikin seura olisi enemmän kuin tervetullutta!”

03.09.2020 15:12

Hottikset-tosi-tv-sarjasta julkisuuteen aikanaan noussut Sofia Hult, 33, (ent. Juha Immonen) on nähtävästi saanut tarpeekseen peniskuvista.

Seiska löysi transkaunottaren profiilin Tinder-seuranhakusovelluksesta, jossa käyttäjät eivät voi lähettää toisilleen kuvia edes yksityisviestein.

Sofia tutustui aiemmin tänä vuonna Santa Cruz -yhtyeen keulakuvaan Archie Cruziiin sosiaalisessa mediassa Facebookissa. Kaunottaren mukaan rokkari oli alkuun hyvin asiallinen heidän välisissä keskusteluissaan. Kaikki kuitenkin muuttui, kun Archie alkoi lähettelemään kuvia peniksestään Sofialle.

Tinderissä Sofian ei kuitenkaan tarvitse peniskuvia pelätä.

Millaista seuraa?

Sofiasta saa Tinderissä hyvin paljon tietoa, sillä kaikkihan tietävät kuvan kertovan enemmän kuin tuhat sanaa. Hänellä on sovelluksessa yhdeksän kuvaa, joista osa löytyy myös Sofian Instagram-tililtä

Lue myös: Kohukaunotar Sofia Hult avautuu sosiaalisessa mediassa sukupuolieroista – hehkuttaa miehiä, haukkuu naisia: ”Nainen osaa olla naiselle susi!”

Useiden otosten lisäksi hän kertoo työllistävän itsensä (=self-employed), mutta ei kerro tarkemmin, millä tavoin. Lisäksi hän kuvailee, millaista seuraa etsii sovelluksesta lyhyessä esittelytekstissään. 

- Olen 33-vuotias sosiaalinen, avoin ja ihan mukavaksi kehuttu sinkkunainen Helsingin Punavuoresta. Uusia tuttavuuksia on aina mukava saada ja jos hyvin käy, niin pidempikin seura olisi enemmän kuin tervetullutta, Sofia kertoo.

sofia hult seiskan kuvauksisa
Yksi Sofian profiilin kuvista kaikessa kauneudessaan. 

Lue myös: Mitä ihmettä? Sofia Hult poseeraa alusvaatteisillaan aamuviideltä Havis Amandan patsaalla - kuva!

Lue myös: Sofia Hult hellässä huomassa – mysteerimiehen syleilyssä alastomana: kuva leikkii sensuurirajojen reunalla!

Lue myös: Toni Niemisellä jo kolmas nainen vuoden sisään - iski Tinderistä yksinhuoltajaäidin!

Lue myös: Twerk-kaunotar Tia-Maria Sokka pyyhkäisee pyllyllään valonnopeudella Tinderin uusiin ulottuvuuksiin - tajunnanräjäyttävät kuvat ja videot!

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!