Katso kuvat!
Tia-Maria Sokka

Twerk-kaunotar Tia-Maria Sokka pyyhkäisee pyllyllään valonnopeudella Tinderin uusiin ulottuvuuksiin - tajunnanräjäyttävät kuvat ja videot!

Uutiset | 28.08.2020 19:33

Twerkin Suomen mestari Tia-Maria Sokka eli Tinze näyttää huikealla videolla, miten pylly pyörii, jos kyseessä olisi treffisovellus Tinder.

Tinderistä tuttu "pyyhkäise vasemmalle tai oikealle"-ominaisuus sai uuden ulottuvuuden, kun Tinze pyyhkäisee menemään tajunnanräjäyttävällä tahdilla niin vasemmalle kuin oikeallekin. Kyseessä on samalla Tinzen vastaus verkkomaailmassa pyörivään Tap In Challenge -somehaasteeseen.

Lue myös: Tästä eivät enää pakarat parane! Twerkkauspioneeri Tia-Maria Sokka pesee peiliä niin että peppu tärisee – viiden tähden pylly pyörii myös superkireässä bodyssa!

Dplayn Fitnesspäiväkirjat 2020 -ohjelmassakin elämäänsä raottanut tamperelaislähtöinen punatukka on noussut valtavaan suosioon niin Suomessa kuin maailmallakin, ja pelkästään Instagramissa hänellä on lähes 300 000 seuraajaa.

- Vähemmän vaatteita ei saa koskaan tarkoittaa vähemmän kunnioitusta! Kaikkia naisia tulisi kunnioittaa riippumatta siitä, mitä meillä on päällä, Tia-Maria kirjoittaa vapaasti suomennettuna Instagramissa.

Lue myös: Suomen upein nainen? Tamperelainen twerkkausmestari Tia-Maria, 27, dominoi uskomattomilla bikinikuvillaan – ”Voi hyvä luoja…”

Aloita viikonloppu hyppäämällä voimakastahtoisen twerkkauskuningatar Tinzen hurjaan kyytiin!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Make it swipe like Tinder 😋 #tapinchallenge with my @twrkcrew . Choreo by meeee Song by @sawee

A post shared by TINZE (@tinzeofficial) on

Tässä on Tinzen yksi omista suosikkivideoistaan viime kesältä.

Upeavartaloinen Tinze on nainen, joka uskaltaa olla oma itsensä.

Näin sitä twerkataan a la Tinze.

Tia-Maria järjestää myös opetusta twerkkauksen saloihin.

Lahjakkaan Tinzen taidot eivät lopu vain pyllyn pyöritykseen. Alkukesällä Tinze julkaisi ensimmäisen sinkkunsa nimeltä Bakara.

Tinze twerkkauksen SM-kisoissa - katso!

Lue myös: Voihan keinuvat lanteet! ”Suomen upein” Tia-Maria, 27, tuli paljastavissa bikineissä vastaan Thaimaan hiekkarannalla: ”Yhtä huikea kuin somessakin” - kuva!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram ja YouTube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!