fbq
Telkkari
22.05.2020 21:56
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Julia Aaltonen
"En ole seksilelu tai mälliämpäri" - Ex on the Beach -sarjassa kimppakivaa harrastanut Julia hukkuu miesten himoviesteihin!
Telkkari
22.05.2020 21:56
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Ex on the Beach -sarjasta tuttu Julia Aaltonen on muuttanut kohusarjan kuvausten jälkeen Lempäälästä pääkaupunkiseudulle ja palannut takaisin turvallisuusalan opintojen pariin.

- Kuvausten jälkeen muutimme sarjassa mukana olleen Iitan kanssa yhteen. Ehdimme asua vain kaksi kuukautta saman katon alla, kunnes välimme ajautuivat siihen pisteeseen, että päätin hankkia oman kodin. Iitalla oli paljon ongelmia, jonka takia myös minä ahdistuin pahasti. Erilleen muuton jälkeen olemme ajautuneet välirikkoon, Julia kertoo.

Uhkailua, valehtelua, maksamattomia laskuja - Ex on the Beach Suomesta tuttujen Iitan ja Julian välit ovat totaalisen poikki!

Julia oli yksi Ex On the Beach -sarjan puhutuimpia hahmoja, sillä hän harrasti ohjelmassa estottomasti kolmen kimppaa ja räväytti muutoinkin seksuaalisuudellaan.

Sarjan kuvausten jälkeen hän on saanut miehiltä runsaasti härskejä viestejä Tinder-deittipalvelun kautta.

- Vaikka olin televisiossa räväkkä persoona, minua oksettaa, että miehet lähestyvät minua pelkästään pillun takia. En halua tuntea itseäni seksileluksi tai mälliämpäriksi.

Lue lisää: Seuraavaksi aikuisviihdettä? Ex on the Beach -Julia paljastaa, millaista oli harrastaa seksiä tv:ssä - "Minulta halutaan nyt kotipornoa!"

Katso video! 

 

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »