fbqKuvat: TIS-Valto kuumilla kesätreffeillä mysteerikaunottaren kanssa - Valto puristeli ja kehui seuralaisensa reisiä: "He kikattelivat ja flirttailivat!" | Seiska
Katso kuvat!
Valto

Kuvat: TIS-Valto kuumilla kesätreffeillä mysteerikaunottaren kanssa - Valto puristeli ja kehui seuralaisensa reisiä: "He kikattelivat ja flirttailivat!"

Uutiset | 15.06.2020 13:02

Valto Harvistola ja Mira Ahola olivat yksi Temptation Island Suomen seitsemännen tuotantokauden kohutuimmista pariskunnista.

Suhde päättyi eroon, kun Valtolle paljastui viimeisellä iltanuotiolla, että Mira ja sinkkuna viettelysten saarella ollut Markus olivat päätyneet sänkyyn, eikä Valto voinut enää jatkaa suhdetta Miran kanssa. 

Lue lisää: Kaikkien aikojen järkytys: Valto näkee Temptation Islandissa Miran harrastavan seksiä Markuksen kanssa - "En olisi pahimmissa painajaisissani voinut odottaa"

Valto paljasti Youtube -videollaan toukokuussa, että hän on Instagramin kautta saanut jopa treffipyyntöjä. 

- Laittakaa vaan somessa viestiä. Kyllä niitä treffipyyntöjä on tullut, muutamat ovat olleet semmoisia, että ovat herättäneet kunnioitusta. Semmoisia, että he, jotka ovat niitä kirjoittaneet, ovat oikeasti miettineet sitä, että mitä he kirjoittavat minulle. Hauskalla tyylillä pääsee pitkälle, Valto totesi videolla.

Lue myös: Valto avautuu tunteikkaasta sinkkuarjesta Temptation Island Suomen jälkeen: "Muutama laastari on ollut"

Seiskan lukijat ovat monesti bonganneet Miran ja Markuksen yhdessä ja vaikuttaa siltä, että heidän tapailunsa ohjelman jälkeen on sujunut hyvin.

Lue myös: Nämä kuvat vahvistavat TIS-Miran ja Markuksen kuumat välit - huhkivat yhdessä hiki päässä!

Kuumat kesätreffit

Myös Valto siirtynyt elämässään eteenpäin Temptation Island Suomen jälkeen, sillä Seiskan tarkkasilmäinen lukija bongasi viime viikonloppuna myös Valton treffeillä nuoren kaunottaren kanssa. 

- Valto oli kuumilla treffeillä Helsingin Esplanadilla. He kävivät yhdessä hakemassa lisää juomia kaupasta, ja kävelymatkalla Valto kehui tytön vahvoja reisilihaksia ja kokeili niitä!

- Pariskunta kikatteli K-kaupassa valitessaan illan alkoholijuomaa. He flirttailivat myös treffiensä aikana todella paljon! Valtosta ja naisesta huomasi, että kyseessä olivat kenties ensimmäiset treffit, sillä he olivat vasta tutustumassa toisiinsa, Seiskalle kuiskaillaan.

Valto ja treffikumppani
Valto kokeili nuoren naisen reisilihaksia illan aikana, ja kehui niitä. 
Valto ja treffikumppani
He flirttailivat ja kikattelivat todella paljon, Seiskalle kerrotaan.
Valto ja treffikumppani
Valto ja mysteerinainen hakivat lisää juotavaa kaupasta.

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen, lukijan kuva

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!