Vain Seiskassa!

Kuvat! Jari Sillanpää median ristitulessa oikeustalolla: Minua ei ole kiristetty!

Uutiset | 26.02.2020 10:22

Laulaja Jari Sillanpää, 54, on viime vuosina nähty useamman kerran Helsingin käräjäoikeudessa. Huumausainerötökset on jo käsitelty ja niistä rangaistus annettu, mutta
nyt suomalaisten rakastama artisti joutuu vastaamaan synkkiin syytteisiin koskien lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämistä.

Juttu käsitellään salaisena, mutta syyttäjä on kertonut julkisuuteen, ettei Jarin epäillä kajonneen fyysisesti kehenkään. 

sd

Mediamylläkkä!

Käräjäoikeudessa Jari joutui median piirittämäksi. Hyväntuulinen Jari vastaili kysymyksiin ja kertoi, että oikeudenkäynnin odottaminen on ollut hänelle raskasta. Lisäksi hän sanoi, että rikosepäilyt ovat vähentäneet hänen esiintymiskeikkojaan. Fanejaan hän kiitteli tuesta. Ennen siirtymistään odotushuoneeseen asianajaja Riitta Leppiniemen kanssa, hän murtui kyyneliin median ristitulessa, mutta kokosi itsensä nopeasti. 

set

Kiristystä kuvilla? 

Seiska kysyi Jarilta paljastusjuttuun liittyen, onko hän joutunut kiristyksen kohteeksi?

- Minua ei ole kiristetty, Jari sanoi epäröimättä.

syt

Tausta

Jari Sillanpään epäiltyjen rikosten tekoaika on syys-elokuussa 2017. Molempien rikosten epäitynä tekopaikkana on Helsinki. Mutta mistä oikeasti on kyse? Seiskan haastattelema erittäin luotettava sisäpiirin lähde kertoo, että Sillanpään seksirikossotkussa on yllättäviä aineksia.

– Tapahtumien kulku herättää jopa kysymyksen, onko Jari uhri vai syyllinen? lähde aprikoi.

Koko seksirikossotku sai alkunsa aikana, jolloin Jari kärsi vakavasta huumeongelmasta. Seiskan syväkurkun mukaan Jari tapasi tuolloin virolaisen miehen Helsingissä

– Tapaaminen johti ilmeisesti jonkinlaiseen eroottiseen hierontaan, lähde paljastaa Seiskalle.

– Sen jälkeen tapahtui se, mistä syytteet saivat alkunsa. Samaan tilaan tuli alaikäinen henkilö ja tilanteesta otettiin kuvia.

Seiskan haastattelema lähde ei ole mitenkään osallisena nyt käytävässä oikeudenkäynnissä tai esitutkinnassa.

LUE LISÄÄ: ONKO JARI SILLANPÄÄ UHRI VAI SYYLLINEN? SISÄPIIRIN LÄHDE SEISKALLE: LAULAJATÄHDEN SEKSIRIKOSSOTKUN TAUSTALLA MUHII YLLÄTTÄVÄ KIRISTYSJUONI!

Teksti:Niki Miettinen, Pauli Poutanen, Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!