fbq
Uutiset
11.01.2020 17:05
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja lukija
Eevis leikkasi kynsiään bussissa.
Kuva! Big Brother -Eevis herätti pahennusta – kynsiä lenteli bussissa!
Uutiset
11.01.2020 17:05
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja lukija

Big Brotherista tuttu Eevis aiheutti kanssamatkustajissa pahennusta toissa perjantaina bussimatkalla Turusta Helsinkiin.

– Bussi ei ollut vielä edes lähtenyt liikkeelle, kun hän alkoi leikata kynsileikkurilla kynsiään. Kynsiä vain lenteli leikkurista ja polville tippuneet palaset hän pyyhkäisi maahan. Kaiken huipuksi hän alkoi vielä pureskella kynsiään, bussista kauhistellaan.

Eevis leikkasi kynsiään bussissa.

Lue myös: BB-Eevistä kosiskeltiin start up -yritykseen: Minulle tuli vähän sutinaa yhden jäsenen kanssa!

Sutinaa Jukan kanssa

Syksyllä Big Brotherissa päästiin jo ensimmäisestä viikosta lähtien seuraamaan lappajärveläisen Jukan ja Eeva-Leenan suhteen kehittymistä. Varsin pian Jukka ja Eevis alkoivat intiimipuuhat juurikaan välittämättä siitä, että he eivät todellakaan olleet kahden.

Lue myös: Big Brother -Eevis jännitti Jukan kohtaamista talon ulkopuolella: Olen erkaantunut BB-asukkaista – myös Jukasta!

Eeva-Leena sai lähtöpassit melko pian, myöhemmin ulos äänestettiin Jukka. Parin jälleennäkeminen oli lämmin, ja he viettivät yhteisen yön heti Jukan palattua siviiliin. Suhde ei kuitenkaan ottanut tuulta alleen ja pari päätti olla "vain ystäviä". Mutta siitä huolimatta Seiskan lukija bongasi kaksikon yhdessä ostoksilta.

Lue myös: Avoimesti yhdessä! Big Brother Suomessa seksipuuhillaan hämmästyttäneet Jukka ja Eevis ostoksilla Itä-Helsingissä - katso kuva!