fbq
Uutiset
04.06.2020 06:32
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Danny
Missä Erika Vikman?! Kulmakarvat kohosivat Raumalla: Danny piilotteli "huomattavan hyvännäköistä" mysteeriblondia – kuvat Seiskassa!
Uutiset
04.06.2020 06:32
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Raumalta kuului viime viikolla kummia. Seiskan toimitukseen otti yhteyttä lähes epäuskoisen kuuloinen kansalainen, joka oli tehnyt kotikulmillaan vähintäänkin mielenkiintoisia näköhavaintoja. Hänen huomionsa oli herättänyt musiikkineuvos Ilkka "Danny" Lipsanen, 77.

– Olin iltapäivällä kaupungilla liikenteessä, kun äkkäsin Dannyn Mersun parkkeerattuna hassusti. Se oli ikään kuin lähtövalmiudessa tienposkessa Rauman linja-autoaseman vieressä, Seiskalle selostetaan.

Pian Dannyn Mersua kohti askelsi linja-autoasemalta vaaleahiuksinen nainen, jota silminnäkijä luonnehtii "huomattavan hyvännäköiseksi".

– Oletin hänen tietysti olevan Erika Vikman. Päättelin näin siksikin, että kaunotar kantoi mukanaan suurta matkalaukkua. Naisen kasvot nähdessäni yllätyin suuresti, sillä hän ei ollutkaan Erika!

Lue myös: Keikat peruttu! Danny ja Erika aikovat viettää mökkikesän Raumalla

Danny, 77, ja Erika, 27, ovat seurustelleet vuodesta 2016.
Danny, 77, ja Erika, 27, ovat seurustelleet vuodesta 2016.

Danny vetäytyi piiloon

Jokin huomiota herättäneessä välikohtauksessa sai kansalaisen toimimaan vaistojensa varassa – eli siis kaivamaan kännykkäkameran esille. Pian tilanne sai salamyhkäisen käänteen Dannyn huomatessa, että häntä ja mysteeriblondia kuvataan.

– Danny oli jo astumassa ulos autosta, mutta äkkäsi sitten meikäläisen. Silloin hän vetäytyi takaisin autoon ja antoi blondin itse nostaa matkalaukkunsa takakonttiin.

– Mielestäni se oli hyvin erikoista, koska siitä tuli salailumainen fiilis. Jos kyseessä olisi ollut vaikkapa joku Iso D:n tuttu, niin miksi hänen piti näin piilotella? Raumalta ihmetellään.

Lue lisää ja katso kuvat tilanteesta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »