fbq
Uutiset
06.05.2019 13:33
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
kerttu rissanen
Kuin maailmanluokan muotilehdestä! Salatut elämät -pari Sami Uotila ja Kerttu Rissanen julkaisivat näyttävän yhteiskuvan – eleganssia ja tyylikkyyttä!
Uutiset
06.05.2019 13:33
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska uutisoi jo viime vuoden loppupuolella, että Salatut elämät -suosikkisarjassa näyttelevät Sami Uotila ja Kerttu Rissanen ovat löytäneet toisensa myös siviilissä. 

Parisuhteestaan vaitonainen näyttelijäpari ei ole antanut haastatteluja yhdessä, mutta viikonloppuna ilmestyneessä Helsingin Sanomien Kuukausiliitteessä on Marko Rantasen ottama valokuva, jossa kesän juhlamuotia esittelevä pariskunta poseeraa ylpeänä yhdessä. 

Lue lisää: Salkkarit-kaunotar Kerttu Rissanen söi sanansa: jälleen suhteessa työkaverinsa kanssa – 25 vuotta vanhemmalla Samilla takanaan tuore ero!


Kerttu on tyytynyt lisäämään klassisuutta ja eleganssia huokuvan valokuvan yhteyteen vain sydämen. Sami on yksi Salattujen elämien pitkäaikaisimmista näyttelijöistä eikä hän ole koskaan avannut yksityis- tai perhe-elämäänsä elämäänsä medialle. Myös hän on julkaissut parin yhteiskuvan sosiaalisessa mediassa. Kuvatekstin Sami on omistanut valokuvan ottajalle sekä kuvausten creative directorille, Sami Sykölle.

Lue lisää: Salkkarit-kaunotar Kerttu Rissanen vaikenee suhteestaan Sami Uotilaan: ”Nuorempana avauduin suhteistani!”

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »