fbq
Uutiset
25.12.2018 11:03
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan arkisto
Kerttu Rissanen viihtyy läheisesti Sami Uotilan kanssa.
Salkkarit-kaunotar Kerttu Rissanen söi sanansa: jälleen suhteessa työkaverinsa kanssa – 25 vuotta vanhemmalla Samilla takanaan tuore ero!
Uutiset
25.12.2018 11:03
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska uutisoi viime viikolla, että Salatut elämät -sarjan kulisseissa roihuaa kuuma romanssi.

Aki Nikkistä näyttelevä Sami Uotila, 47, ja Sanni Taalasmaata näyttelevä Kerttu Rissanen, 22, on bongattu syksyn mittaan toistuvasti läheisistä tunnelmista.

Lue lisää: Yllättävä Salkkarit-romanssi! Sami Uotilan, 47, ja Kerttu Rissasen, 22, lempi roihuaa kuumasti – ikäeroa 25 vuotta!

Taas työpaikkaromanssi

Kerttu on aikaisemmin seurustellut Salkkareissa näyttelevän Hemmo Karjan kanssa, ja Seiskan tietojen mukaan hän tapaili hetken aikaa myös sarjassa näytellyttä Janne Saarista.

Jannea Salkkareissa esittävä Hemmo Karja ja Kerttu ovat seurustelleet aikaisemmin, joten tämä ei ole Kertun ensimmäinen työpaikka-romanssi.
Jannea Salkkareissa esittävä Hemmo Karja ja Kerttu ovat seurustelleet aikaisemmin, joten tämä ei ole Kertun ensimmäinen työpaikka-romanssi.

 

Syksyn alussa nuori näyttelijäkaunotar kertoi Seiskalle, että olisi kiva rakastua, mutta hänellä ei ole kuitenkaan kiire uuteen suhteeseen.

– Seurustelukumppani tuskin löytyy enää työympäristöstä. Minulla on ex-poikaystäviini hyvät välit, mutta siitä huolimatta kollegat on hyvä pitää ainoastaan työkavereina, Kerttu kertoi Seiskalle syyskuussa.

Lue lisää: Uuden työn aloittanut Salkkarit-kaunotar Kerttu Rissanen on kiireinen sinkku: ”Olisihan se kiva rakastua, mutta minulla ei ole aikaa!”

Sittemmin näyttelijäkaunotar on syönyt sanansa, sillä uusi kulta löytyikin työkavereiden joukosta.

Ero ennen kesää

Sami viihtyi sinkkuna kesän ajan erottuaan Helena-rakkaastaan toukokuussa yli parin vuoden seurustelun jälkeen.

– Tapahtumiin ei liity ylimääräistä dramatiikkaa, mutta ero on tietysti ollut sekä Samille että Helenalle vakava paikka. Olivathan he yhdessä kaksi ja puoli vuotta, lähipiiristä paljastetaan.

Sami erosi pitkäaikaisesta suhteestaan toukokuussa.
Sami erosi pitkäaikaisesta suhteestaan toukokuussa.

 

Lue myös: Pidetty Salkkarit-tähti jälleen sinkkumarkkinoilla - ”Ero on molemmille vakava paikka”

Seiskan tietojen mukaan pari ei ehtinyt suhteensa aikana muuttaa avoliittoon, eikä esimerkiksi kihlojakaan ollut vaihdettu. Lähipiirin arvioiden mukaan osapuolet toipuvatkin jo hyvää vauhtia erostaan.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!