fbqViidakon tähtönen Alisa Ranta-aho poseeraa nautinnollisesti stringibikineissä: "Kesän 2020 viimeinen belfie, nähdään ensi vuonna" - kuva! | Seiska
Katso kuvat!
Alisa Ranta-aho

Viidakon tähtönen Alisa Ranta-aho poseeraa nautinnollisesti stringibikineissä: "Kesän 2020 viimeinen belfie, nähdään ensi vuonna" - kuva!

Hotnow | 04.09.2020 19:44

Viidakon tähtösissäkin mukana ollut tosi-tv-kaunotar ja missi Alisa Ranta-aho jätti näyttävästi hyvästit kesälle 2020.

Alisa julkaisi Instagram-tilillään seksikkään kuvan itsestään, jossa hän nojaa nautinnollisen näköisenä auringonvarjona toimivaan pylvääseen.

- Muistona kesälle 2020 viimeinen belfie. Lepää rauhassa, ennen kuin näemme jälleen ensi vuonna, kaunotar kirjoittaa vapaasti suomennettuna Instagram-kuvatekstissään.

Kuva on avainsanojen mukaan otettu Lindoksessa, Kreikassa.

Lue myös: Tosi-tv-tähti Alisa Ranta-aho joutui somehuijauksen uhriksi: Tämä ei ole vain minun tyhmyyttäni – tätä on tapahtunut kaikille!

Alisa kertoi somekanavallaan myös matkustelun tuomista turvallisuusjärjestelyistä.

Me tultiin viettämään oma loma Lindokselle ihanaan resorttiin. Täällä on joka nurkassa käsidesipisteitä, kaikilla työntekijöillä on maskit, vierailta mitataan lämpö joka aamu ja yleisissä sisätiloissa on vieraillakin maskipakko, Alisa kertoi Instagram-kuvatekstissään kolmisen viikkoa sitten.

Lue myös: Viidakon tähtösistä tutulle ja somessa luksuselämäänsä esittelevälle Alisa Ranta-aholle syyte petoksesta!

Ja jotta kesän viimeinen belfie ei jäisi vain yhteen kuvaan, tässä teille kuvapaketti Alisan Kreikan-lomalta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jos sulla menee aina suht mukavasti, niitä ihania, upeita asioita alkaa pitämään itsestään selvyytenä ja niistä tulee ”ihan perusjuttuja”.  Mä joudun välillä nipistämään itseäni, että onko tää oikeasti mun elämää? Olenko oikeasti näin onnekas? Onko tämä vain unta?  Mun koko nuoruus on ollut taistelua jostain.. Oon kokenut anoreksian, ortoreksian ja bulimian. Oon tehnyt neljää työtä samaan aikaan; aamut, yöt ja viikonloput. Sattumat elämässä työrintaman puolella, jotka ei olleet musta riippuvaisia ajoi mut velkakierteeseen ja lopulta velkahelvettiin.  Pahimpana aikana olin nälkiintynyt, alipainoinen, masentunut, kärsin hermoromahduksesta ja syrjäydyin. Olin ihan yksin ja maailma oli mulle musta.  Vasta neljä vuotta sitten, jos joku ennustaja yms olisi mulle kertonut miten paljon onnea, valoa, rakkautta ja mahdollisuuksia mun elämä tulisi olemaan. Mitkä kaikki uskomattoman mahtavat duunijutut ois vielä edessä, en olisi ikinä uskonut.  Kun on kerran menettänyt kaiken, on kiitollinen joka ikisestä päivästä. Onnellisuus on suurin lahja mitä universumi voi tarjota.  Jos mä kuolisin tänään, mä kuolisin helvetin onnellisena ja kiitollisena tästä uskomattomasta elämästä jonka olen saanut, enkä pidä sekuntiakaan siitä itsestäänselvyytenä. #blessed #happiness #lawofattraction #love #bikini #summer #sunshine #gratitude #kiitollisuus #kiitollinensiunattuonnellinen #sealife #beachlife #itsgoingtobeokay

A post shared by Alisa Ranta-aho (@rantaaho.alisa) on

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!