Uutiset

Vihkisormus ei hidastanut tahtia! Autossa muhinoineiden Samuli Edelmannin ja Katariina Kaitueen välillä voimakas tunnelataus – naurua ja kyyneleitä!

11.10.2020 07:04

Syyskuun puolessavälissä näyttelijä-laulaja Samuli Edelmann, 52, kurvaili autollaan Finlandia-talon takana sijaitsevan pilkkopimeän Hesperianpuiston katveeseen.

Näyttelijällä oli sovittuna katseilta suojaisessa paikassa salatreffit. Pilkkopimeästä pöpeliköstä kipitti Samulin autoon muodokas vaaleaverikkö, joka paljastui näyttelijä Katariina Kaitueeksi!

Lue lisää: Muhinointia parkkihallissa! Samuli Edelmann ja naimisissa oleva näyttelijä Katariina Kaitue kiihkeillä salatreffeillä – kuvat Seiskassa!

Suunta ostoskeskukseen

Samuli ja Katariina, 53, lähtivät kruisailemaan öisiä teitä pitkin. Pitkän köröttelyn jälkeen kaksikko hurautti Espoon Leppävaaran Sello-kauppakeskuksen parkkihalliin. Samuli ohjasi autonsa alimmaisen parkkitason syrjäisimpään kolkkaan.

Kun näyttelijä oli saanut auton käsijarrun vedettyä päälle, niin peltilehmässä alkoi kuuma muhinointi!

Katariina on tunnettu näyttelijä, joka on näytellyt lukuisissa elokuvissa ja teatteriesityksissä.
Katariina on tunnettu näyttelijä, joka on näytellyt lukuisissa elokuvissa ja teatteriesityksissä.

Lue myös: Näyttelijäkaunotar yllätettiin muhinoimasta Samuli Edelmannin kanssa – näin Katariina Kaitue kommentoi kiihkeitä salatreffejä!

Samuli ja Katariina olivat niin uppoutuneita toisiinsa, etteivät he huomanneet ohikulkijoiden katselevan heitä uteliaan huvittuneina. Samuli piti naista tiukassa halauksessa, kun samalla Katariina puristi Samulin kasvoja antaen tälle kuumia suudelmia.

Katariina on naimisissa

Pusuttelun tauottua Seiskan paparazzi huomasi, että Katariinalla oli vihkisormus vasemman käden nimettömässä. Se ei kuitenkaan kaunottaren vauhtia hidastanut Samuli Edelmannin kanssa peuhatessa. Katariina on naimisissa Matti Vänskän kanssa.

Seiskan tietojen mukaan aviopari on edelleen naimisissa, eivätkä he ole jättäneet avioerohakemusta. Katariina ja Matti myös asuvat saman katon alla Espoossa.

Katariinan pusuttelua Samulin kanssa voi pitää erikoisena, sillä näyttelijätär on naimisissa Matti Vänskän kanssa.
Katariinan pusuttelua Samulin kanssa voi pitää erikoisena, sillä näyttelijätär on naimisissa Matti Vänskän kanssa.

Lue myös: Vaihtuiko heila?! Katariina Kaitueen kanssa muhinoinut Samuli Edelmann heilasteli oululaiskaunottaren kanssa!

Kyynelehti autossa

Samulin ja Katariinan muhinointi kesti lähes tunnin, jonka aikana he myös välillä juttelivat.

Kaksikon välillä oli voimakas tunnelataus, sillä Samuli nauraa hekotteli hersyvästi. Keskusteluissa käytiin myös tunneskaalan toisessa päässä, sillä Katariina vuodatti myös kyyneliä. Lopulta Samuli heitti Katariinan tämän autolle, joka oli myös pysäköitynä Sellon parkkihallissa.

Katso paparazzikuvat Samulin ja Katariinan kuhertelusta tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!