Uutiset

Kolme kuvaa paljastavat Marita Taavitsaisen tökerön valheen kortitta ajamisesta: näin kaukana kotipihasta poliisi nappasi laulajan – katso!

09.03.2018 11:21

Seiska paljasti torstaina, että iskelmälaulaja Marita Taavitsainen jäi viime lauantaina kiinni auton ratista ajokiellosta huolimatta. Marita jäi poliisin haaviin Nurmijärvellä.  

Lue lisää: Näin Marita Taavitsainen kärähti poliisille kortitta ajosta – paljonpuhuva kuvasarja vain Seiskassa!

Marita kiirehti antamaan Ilta-Sanomille erikoisen selityksen, joka ei edes pitänyt paikkaansa.  

- En vain ymmärtänyt, ettei edes omalla pihalla saa ajaa ilman korttia, Marita lausui lehdelle.

Todellisuudessa laulaja oli noin puolen kilometrin päässä kotipihaltaan, kun Seiskan paparazzi nappasi hänestä kuvan. Marita tuli raivostuneena paparazzin luokse ja vaati kuvia poistettavaksi. Hän myönsi kuvaajalle, ettei hänellä ole korttia ja ei halunnut kuvien päätyvän lehteen.

Lue myös: Poliisi nappasi Marita Taavitsaisen öky-Bemarin ratista - jäi kiinni kortitta ajosta!

marita taavitsaisen koti ja poliisin pysäytyspaikka
Maritan käsitys kotipihasta on laaja. Keltaisessa ympyrässä on laulajan koti ja sinisessä paikka, jossa poliisi nappasi hänet.

Alla olevassa kuvassa näkyy tarkasti paikka, johon Maritan ajo päättyi. Maritalla oli jo vilkku päällä, kun hän oli kääntymässä Pirttimäentielle kuvasta katsottuna oikealle, kunnes huomasi levähdyspaikalla olleen Seiskan kuvaajan.

poliisin pysäytyspaikka
Maritan ajo päättyi sinisen ympyrän sisälle. Nuoli näyttää kohdan, josta alla oleva kuva on otettu.
Poliisi siirsi Taavitsaisen auton
Poliisi peruutti Maritan auton pois risteysalueelta, jonne laulajan ajo päättyi.

Yllä olevassa kuvassa Maritan autoa ajaa jo poliisi, koska he eivät voineet pelkääjän paikalle siirtyneen kortittoman Maritan antaa enää ajaa. Vasemmalla näkyvä Ford ajaa Pirttimäentietä, eikä se liity tapahtumiin.

Maritan BMW:n takaluukun yläpuolella näkyy kyltti, jossa ovat numerot 67 ja 69. Siitä on matkaa Maritan talolle vielä noin 500 metriä. Marita oli kääntymässä vilkun kera kuvan ottamissuuntaan. Poliisiauton takana on ylemmässä kuvassa näkyvä levähdysalue, joka toimii myös bussiseisakkeena.

 

Katso paljonpuhuva kuvasarja torstaina ilmestyneestä Seiskasta ja lue, mitä tapahtui, kun Marita näki paparazzin kotinsa kulmilla ja kun poliisi saapui paikalle Seiskan paparazzin soittamana.

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö & Google Maps
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!