Marita Taavitsainen

Poliisi nappasi Marita Taavitsaisen öky-Bemarin ratista - jäi kiinni kortitta ajosta!

05.03.2018 16:32

Seiskan tietojen mukaan iskelmätähti ja vuoden 1995 tangokuningatar Marita Taavitsainen jäi lauantaiaamuna Nurmijärvellä kiinni ajo-oikeudetta ajamisesta. Taavitsainen oli liikkeellä uudenkarhealla BMW 530 -ökyautollaan, kun poliisit tavoittivat hänet.

Itä-Uudenmaan poliisista vahvistettiin maanantaina Seiskalle, että Marita on ollut jo liki 2 kuukautta ajokiellossa. Hänet oli määrätty tammikuussa puolessa välissä kahdeksan viikon ajokieltoon puolentoista vuoden sisällä tapahtuneen neljän ylinopeuden takia. Ajokielto olisi päättynyt ensi viikolla.

Ajokieltoon johtaneissa Maritan ylinopeuksissa kolmesta oli kyse rikesakoista, mutta marraskuussa hän kaahasi 14 päiväsakon edestä Oulussa. Päätöksestä selvisi, että Maritalla on ollut kortti toistuvasti hyllyllä kaahailujen ja liikennerikkomusten vuoksi aikaisemminkin.

LUE MYÖS: Tässä on Marita Taavitsaisen avioeron syy: Nuori ja tatuoitu salarakas Espanjassa!

Seiska tavoitti maanantaina Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta ylikonstaapeli Roope Vihannon, joka oli määrännyt Maritan ajokieltoon tammikuussa. Hän ei ollut vielä kuullut lauantain episodista, mutta kommentoi ajokiellon rikkomista yleisellä tasolla.

- Se on kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta. Siitä seuraa iso sakko, jossa puhutaan mielestäni heti kärkeen yli 20 päiväsakon suuruisesta sakosta. Lisäksi tulee lisää ajokieltoa. Poliisi ei voi määrätä alle kuukauden ajokieltoa, joten se on kuukaudesta puoleen vuoteen. Tapauskohtaisesti aina kuitenkin harkitaan, Vihanto kertoi.

Marita on ollut viime aikoina otsikoissa avioeronsa takia. Marita ja hänen ex-miehensä Tomi Natri tuomittiin avioeroon helmikuussa. Torstaina ilmestynyt Seiska uutisoi, että eron taustalla on kolmiodraama.

LUE LISÄÄ: Marita Taavitsaisen ex-mieheltä tunteikas eropäivitys: ”Surullista mutta totta”

LUE LISÄÄ: Marita Taavitsaisen avioeroprosessissa yllätyskäänne: Lopullinen ero astui voimaan!

Artikkelia täsmennetty klo 17.10: Taavitsainen jäi kiinni Nurmijärvellä, ei Järvenpäässä.

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Ari Lahti

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!