Kohusuhde ohi: tangokuningas Mika Pohjonen erosi salarakas Ulla Bürgeristä!

Uutiset | 07.12.2017 08:58

Tangokuningas ja oopperalaulaja Mika Pohjonen, 44, on kaikessa hiljaisuudessa eronnut laulunopettaja Ulla Bürgerista, 36. Rakkauttaan koko suhteensa ajan piilotellut pari ajautui Seiskan saamien tietojen mukaan erilleen loppusyksystä.

Lue myös: Mika Pohjonen ja Ulla-assistentti: Romanssi roihuaa!

– Mika on kertonut suhteen päättymisestä lähipiirilleen. Pari erosi hyvissä väleissä, ja he käyvät yhä yhdessä muun muassa karatessa, Seiskalle kerrotaan.

Mikan ja Ullan läheiset välit nousivat julkisuuteen kesällä 2015 Mikan erottua riitaisasti kihlatustaan, vuoden 2013 tangokuningattaresta Heidi Pakarisesta. Mika ja Ulla vakuuttivat tuolloin Ullan olevan vain lava-assistentti ja sparraaja, vaikka todellisuudessa kyse oli romanssista.

Mika ja Ulla velmuilivat kuvaajalle karaoken SM-kilpailujen tuomaristossa keväällä 2016.
Mika ja Ulla velmuilivat kuvaajalle karaoken SM-kilpailujen tuomaristossa keväällä 2016.

Romanttisesta suhteesta saatiin näyte muun muassa toissatalvena, kun kaksikko lapsineen bongattiin Vantaan Flamingo Spa -kylpylästä.

Lue myös: Mika Pohjonen avautuu tulehtuneista väleistään Heidiin: Nukuimme kuukausia eri huoneissa!

– Lapset riemuitsivat vesileikeissä, ja Mika ja Ulla keskittyivät toisiinsa. He intoutuivat altailla suudelmiin sekä vaihtoivat lämpimiä katseita ja hymyjä, kylpylästä raportoitiin Seiskalle tuolloin.

Pari ei missään vaiheessa muuttanut saman katon alle, vaan Ulla jatkoi asumista Helsingissä ja Mika Lahdessa. Ulla kuitenkin majaili toistuvasti Mikan luona, ja Mika yöpyi Ullan nurkissa Helsingissä usein oopperaesiintymistensä yhteydessä.

Lue lisää Mika Pohjosen suhteen päättymisestä ja sen syistä torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!