”Tajusin vasta Seiskan jutusta!” Archie Cruzilta härskejä viestejä saanut kohukaunotar Sofia Hult esti rokkarin Facebookissa!

Uutiset | 03.07.2020 07:09

Hottikset-sarjasta julkisuuteen noussut ja vuonna 2017 sukupuolensa korjauttanut Juha Immonen on nykyisin näyttävä 33-vuotias Sofia Hult.

Sofia kertoi Seiskalle saavansa miehiltä viestejä, joiden sisältö on lähes aina seksuaalista.

Sofian känny kilahteli myös toukokuussa, kun Santa Cruz -yhtyeestä tuttu Arttu Kuosmanen eli Archie Cruz otti yhteyden Facebookissa.

– Arttu vaikutti tutustumisen arvoiselta kaverilta, ja lähdin mukaan seksuaalissävytteiseen flirttiin. Kun hänen viestinsä sitten muuttuivat turhankin seksuaalisiksi, lopetin viestittelyn.

Lue lisää: Kohurokkari Archie Cruz lähetti kikkelikuvia ja härskejä viestejä - sukupuolensa korjauttanut tosi-tv-tähti Sofia Hult kauhistui!

– En osaa suhtautua miesten seksiviesteihin kunnolla.  En tietenkään halua olla seinäruusu, mutta en seksiobjektikaan, Sofia kertoo.
– En osaa suhtautua miesten seksiviesteihin kunnolla.  En tietenkään halua olla seinäruusu, mutta en seksiobjektikaan, Sofia kertoo.

Syytä oli minussakin

Sofia suostui näyttämään viestit Seiskalle. Sisältö on härskiä, ja seassa on myös rivoja kikkelikuvia.

– Estin Artun Facebookissa ja tajusin vasta Seiskan jutusta, kenen kanssa olin viestitellyt. En halua Artulle mitään pahaa. Olemme nyt sopineet nämä asiat hänen kanssaan, ja hän on pahoitellut käytöstään. Kyllähän minä lähdin siihen flirttiin mukaan alussa, eli ei syy ole yksin Artun.

– Toivotan Artulle kaikkea hyvää ja toivon, ettei hän jatkossa lähettele sellaisia viestejä tuntemattomille naisille. Olisin voinut tutustua Arttuun, jos viestien sävy ei olisi muuttunut niin rajuksi.

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:Seiskan arkisto ja All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!