Kohurokkari Archie Cruz lähetti kikkelikuvia ja härskejä viestejä - sukupuolensa korjauttanut tosi-tv-tähti Sofia Hult kauhistui!

Uutiset | 02.07.2020 07:04

Hottikset-sarjasta julkisuuteen noussut ja vuonna 2017 sukupuolensa korjauttanut Juha Immonen on nykyisin näyttävä 33-vuotias Sofia Hult.

Julkisuus on tuonut mukanaan sekä ihailijoita että vihaajia. Sofia kertoo saavansa viestejä jopa kirjeitse kotiin kannettuna.

Viestien sisältö on lähes aina seksuaalista.

Lue myös: Sukupuolensa korjannut Sofia Hult käytti yli 30 000 euroa leikkauksiin – ”Onneksi sain pari sponsoria!”

Viestien sävy muuttui

Sofian känny kilahteli myös toukokuussa, kun Santa Cruz -yhtyeestä tuttu Arttu Kuosmanen eli Archie Cruz otti yhteyden Facebookissa.

Rokkari ei tunnistanut Sofiaa julkisuudesta, vaan lähestyi omien sanojensa mukaan kaunista blondia.

– En osaa suhtautua miesten seksiviesteihin kunnolla.  En tietenkään halua olla seinäruusu, mutta en seksiobjektikaan, Sofia kertoo.
– En osaa suhtautua miesten seksiviesteihin kunnolla.  En tietenkään halua olla seinäruusu, mutta en seksiobjektikaan, Sofia kertoo.

 

Sofiakaan ei kertomansa mukaan tunnistanut Arttua tämän Facebook-profiilista, vaan ryhtyi viestittelemään, sillä rokkarin viestit olivat alussa mukavia.

– Arttu vaikutti tutustumisen arvoiselta kaverilta, ja lähdin mukaan seksuaalissävytteiseen flirttiin. Kun hänen viestinsä sitten muuttuivat turhankin seksuaalisiksi, lopetin viestittelyn.

Lue myös: Suomalaisen pornotähden alusvaatekuvat julki! Tältä näyttää kohurokkari Archie Cruzin kanssa kiihkeitä öitä viettänyt Sandra Bay: "Emme ole ainakaan vielä kuvanneet mitään yhdessä..."

Sofia suostui näyttämään viestit Seiskalle. Sisältö on härskiä, ja seassa on myös rivoja kikkelikuvia.

– Toivotan Artulle kaikkea hyvää ja toivon, ettei hän jatkossa lähettele sellaisia viestejä tuntemattomille naisille. Olisin voinut tutustua Arttuun, jos viestien sävy ei olisi muuttunut niin rajuksi.

Lue lisää Sofian saamista seksiviesteistä ja Artun kommentit tapaukseen torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:All Over Press ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!