Susanna Indren jätti juhlimisen.

Kohuotsikoista tuttu Susanna Indrén jätti juhlimisen: ”Se elämä ei ole enää minua varten!”

06.05.2019 18:02

Vielä muutama vuosi sitten näyttelijä Susanna Indrén paistatteli kohuotsikoissa, mutta nykyään hän nauttii tasapainoisesta perhearjesta 9-vuotiaan Urho-poikansa ja Samuli-miehensä kanssa. Edellisen kerran hän on käynyt yöelämässä uutenavuotena.

Lue myös: Entinen Salkkarit-tähti Susanna Indrén vaihtoi juhlimisen perhearkeen – esittelee lemmenpesänsä Seiskalle!

– Samuli haluaisi käydä juhlimassa enemmän kuin minä, mutta se elämä ei ole enää minua varten. Olin ennen Samulin tapaamista viisi vuotta sinkkuna, ja osittain sen takia vietin aikaa entisen kotini naapurissa sijaitsevassa Pataässä-karaokeravintolassa. Toivoin koko ajan löytäväni kumppanin, Susanna kertoo.

Lue myös: Näyttelijä Susanna Indrénin Samuli-rakkaan matkustusinto lähti käsistä – ”Ajattelin, että perustan Anonyymit matkanvaraajat -ryhmän!”

– Nyt juhlimme kotona valmistamalla hyvää ruokaa. Miksi lähtisimme kotoa pois, kun meillä on niin hyvät puitteet? Nautin parvekkeelta avautuvasta merinäköalasta, Samuli kuittaa.

Katso Susannan ja Samulin kotiesittely Seiska Klubista!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Atte Kajova

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!