Katso kuva!

Kohukaunotar Katri Sorsa imettää melkein neljävuotiasta poikaansa neljä kertaa yössä – julkaisi imetyskuvan!

Uutiset | 26.02.2018 14:50

Tosi-tv-tähti ja kotiäiti Katri Sorsa paljasti maanantaina (26.2.) Instagramissa imettävänsä edelleen, vaikka hänen poikansa täyttää pian neljä vuotta.

Lue myös: Katri Sorsa pelkää palautetta imettämisestä: naapurinpojalta saatu kommentti lämmitti!

– Minä imettämässä poikaani. Poikani on kohta neljä vuotta vanha, Katri kirjoitti kuvansa yhteyteen englanniksi.

Kommenteissa hän paljasti, että imettää poikaa jopa neljä kertaa yössä.

Saimme juuri hammaslääkäristäkin puhtaat paperit vaikka yöimetän noin neljä kertaa yöllä. Joskus joku on väittänyt yöimetyksen aiheuttavan reikiä ja olen siitäkin joskus kirjoittanut. Imetys on mahtava tapa olla lähellä ja antaa lapselle vitamiinit, Katri jatkoi suomeksi.

Katri on jo pitkään toiminut imetyksen puolestapuhujana, joten ihmetystä ei niinkään herätä enää se, että hän imettää, vaan se että lapsi syö rintaa jopa neljä kertaa yössä. Tämän voisi nimittäin kuvitella öiseen aikaan lähentelevän paremminkin vastasyntyneen ruokailutahtia kuin leikki-ikäisen...

LUE MYÖS: Suvi Pitkäsen imetyspäivityksestä syttyi sota - Katri Sorsa ja Marika Fingerroos haukkuvat toisiaan: En minäkään haluaisi nähdä Marikaa alasti! 

Tämä ei myöskään ole ensimmäinen kerta, kun Katri herättää kohua julkaisuillaan sosiaalisessa mediassa. Viime marraskuussa hän nousi otsikoihin julkaistuaan kuvan kuukautisverellään tekemästään taideteoksesta.

Lue myös: Katri Sorsa kuukautisverikuvastaan: Poikani voi tarvittaessa pestä kuukautiskupin!

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:Ari Lahti ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!