Katri Sorsa kuukautisverikuvastaan: Poikani voi tarvittaessa pestä kuukautiskupin!

Uutiset | 15.11.2017 16:01

Tosi-tv-tähti ja kotiäiti Katri Sorsa nousi otsikoihin julkaistuaan sosiaalisessa mediassa kuvan kuukautisverellään tekemästään taideteoksesta.

Katri Sorsa julkaisi ällöttävän kuukautisverikuvan: Jätin murulle viestin vessaan – kuva!

Kuva herätti paljon keskustelua, ja julkaisua kauhisteltiin ja arvosteltiin kovin sanakääntein. Suorasanainen Katri otti kantaa kuvasta nousseeseen kohuun Instagram-tilillään.

Minusta on surullista elää maailmassa, missä kuukautiset on vieläkin asia, mistä ei saa puhua. Siihen liittyy sukupolville siirtynyttä häpeää. Häpeä ei häviä, jos toistamme kaavaa, Katri kirjoitti.

Tosi-tv-tähden kirjoituksen mukaan Katrin ja hänen aviomiehensä Sasun 3-vuotias Elias-poika tietää ja ymmärtää, mitä kuukautiset ovat.

Poikamme tietää ja ymmärtää, että äidillä on kuukautiset kerran kuukaudessa. Haluan, että lapsestani kasvaa mies, joka arvostaa naisia. Mies, joka ei pidä kuukautisia häpeänä. Mies, joka tukee tytön kehitystä naiseksi. Eli kun nyt haukutte minua niissä ryhmissä, niin muistakaa, että poikani voi nostaa teidän tulevaisuuden naisen alkujen pään häpeästä.

Katri haluaa kasvattaa pojastaan miehen, joka ei hätkähdä naisille luonnollista asiaa.

Pojastamme tulee mies, joka tukee tyttöystäväänsä, kun on se aika kuusta. Hän hoitaa ja tuo suklaata. Hän voi myös tarvittaessa pestä kuukautiskupin tai ostaa tulevaisuuden kumppanilleen siteitä.. ja ilman häpeää. Ei tehdä asiasta tabua, koska sitä se ei ole.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!