fbqKitaristisuuruus Alexi Laihon hautajaiset järjestettiin lähipiirissä - leskeltä koskettava kirjoitus: "Täydellinen rakkaani" | Seiska
Alexi Laiho

Kitaristisuuruus Alexi Laihon hautajaiset järjestettiin lähipiirissä - leskeltä koskettava kirjoitus: "Täydellinen rakkaani"

Uutiset | 04.02.2021 11:58

Joulukuun lopussa kotonaan 41-vuotiaana menehtyneen kitaravirtuoosin Alexi Laihon hautajaiset on järjestetty perhepiirissä. Asia selviää Alexin australialaispuolison julkaisemasta Instagram-kuvasta.

Lue myös: Muusikko Alexi Laiho on kuollut 41-vuotiaana: "Olemme sokissa ja järkyttyneitä"

Kelli Wright-Laiho laittoi kuvan Alexin kuolinilmoituksesta, joka julkaistiin Helsingin Sanomissa. Kelli on liittänyt mukaan myös kuvan hautajaisista. Toisessa kuvassa on maailman parhaaksi kitaristiksi useaan otteeseen valitun Alexin arkku runsaiden kukkalaitteiden ympäröimänä.

Kuolinilmoituksessa on ylhäällä perinteisen ristin sijaan nuottiavain, ja muistokirjoitukseen on valittu Eeva Kilven runo.

Muistosi on kylvetty sydämiimme ja siellä se on alati läsnä kunnioitettuna, hellittynä.

Lue myös: Alexi Laihon poismeno järkyttää maailmalla - näin hänet muistetaan

Kuolinilmoituksesta selviää myös, että Alexi menehtyi hieman ennen uudenvuodenaattoa. Tammikuussa julkaistussa tiedotteessa kerrottiin, että Alexi oli kärsinyt pitkällisistä terveysongelmista viime vuosina.

Kuolinilmoituksessa on mainittu, että Alexia jäävät kaipaamaan Kelli ja hänen tyttärensä Shelby, Alexin vanhemmat, sisko perheineen ja ystävät, sekä sukulaiset.

Kuvan yhteyteen Kelli kirjoittaa, että vaikka he eivät Shelbyn kanssa päässeet fyysisesti paikalle hautajaisiin jotka vietettiin 28.1. he pystyivät jakamaan sydäntä särkevän kauniin päivän Alexin läheisten kanssa. Kelli myös kiittää perhettään siitä, että he luottivat häneen järjestelyjen osalta.

Liikuttavan julkaisun loppuun Kelli kirjoittaa vapaasti suomennettuna:

Minun täydellinen rakkaani, sinun muistosi on kylvetty sydämiimme, missä se pysyy ikuisesti vaalittuna ja kunnioitettuna.

Lue myös: Kotonaan Helsingissä menehtyneen Alexi Laihon hautajaiset järjestetään perhepiirissä

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!