Hyppää pääsisältöön
Alina Tomnikov avioitui Lauri-rakkaansa kanssa.

Kesähäät! Alina Tomnikov avioitui Lauri-rakkaansa kanssa – näin näyttelijäkaunotarta kosittiin!

Suomalais-venäläinen näyttelijä Alina Tomnikov meni naimisiin ohjaaja ja valokuvaaja Lauri Laukkasen kanssa. Tuore aviopari ilmoitti asiasta Instagramissa.

Kiitos, kiitos, kiitos. Eilinen oli ihana, olen sanaton. Niin paljon onnea, ystäviä, rakkautta. En osannut odottaa sellaista suurta tunnetta, kainosti vain haaveilin, ja sain enemmän, Alina kirjoittaa tunteikkaasti.

Lue myös: Suomen kaunein näyttelijä Alina Tomnikov pikkuruisissa bikineissä rakkaansa kanssa – minne miesystävän katse eksyykään?

Pariskunta kihlautui Dubaissa viime vuoden keväällä.

– Kosinta tapahtui upeassa puutarhassa. Olimme käyneet hetkeä aikaisemmin syömässä paikallisessa pizzeriassa, ja pian sen jälkeen Lauri päätti kosia minua. Hän oli miettinyt sitä jo jonkin aikaa ja etsinyt oikeanlaista sormusta, joka on itse asiassa täydellinen, Alina kertoo Seiskalle kihlajaistensa jälkeen.

Lue lisää: Näyttelijäkaunotar Alina Tomnikov paljastaa, miten häntä kosittiin: Lauri-kihlattu yllätti upeassa puutarhassa – ”Sormus on täydellinen!”

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!