Alina Tomnikov avioituu ensi vuonna.

Näyttelijäkaunotar Alina Tomnikov paljastaa, miten häntä kosittiin: Lauri-kihlattu yllätti upeassa puutarhassa – ”Sormus on täydellinen!”

26.05.2018 21:47

Putous-sarjastakin tuttu näyttelijä Alina Tomnikov, 29, kihlautui valokuvaajamiehensä Lauri Laukkasen kanssa Dubain-lomallaan.

Lue myös: Putous-näyttelijä Alina Tomnikov kihloihin! Komea valokuvaajarakas teki unelmasta totta Dubain auringon alla - kuva!

– Kosinta tapahtui upeassa puutarhassa. Olimme käyneet hetkeä aikaisemmin syömässä paikallisessa pizzeriassa, ja pian sen jälkeen Lauri päätti kosia minua. Hän oli miettinyt sitä jo jonkin aikaa ja etsinyt oikeanlaista sormusta, joka on itse asiassa täydellinen, Alina kertoo Seiskalle.

Alina ja Lauri-rakas ovat asuneet avoliitossa melkein puolitoista vuotta.
Alina ja Lauri-rakas ovat asuneet avoliitossa melkein puolitoista vuotta.

Lue myös: Suomen kaunein näyttelijä Alina Tomnikov pikkuruisissa bikineissä rakkaansa kanssa – minne miesystävän katse eksyykään?

Rakastavaisten on tarkoitus mennä naimisiin ensi kesänä.

– Kirkko pitäisi varata pikkuhiljaa! Koska Lauri on valokuvaaja, hänelle on tärkeää, miltä kirkko esteettisesti näyttää. Minulle on tärkeää taas se, millainen fiilis siellä on. Listalla on muutama eri kirkko, mutta emme ole tehneet vielä päätöstä, Alina kertoi.

Lue myös: Putous-näyttelijä Alina Tomnikov ja Lauri-rakas upean herkässä hääkuvassa - miten kaunis morsian! Katso!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Matti Matikainen ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!