Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Hans Välimäki ja Kari Aihinen kilpailivat huomiosta.

Kaviaaria ja votkaa pöytään! Julkkiskokit Hans Välimäki ja Kari Aihinen kilpailivat huomiosta – kuva!

Julkkiskokkien Hans Välimäen ja Arto Rastaan uudessa Penélope-ravintolassa Helsingissä riitti kuhinaa viime torstaina.

– Hans itse kantoi kaviaaria, votkaa ja muita herkkuja pöytään, jossa istuskeli muun muassa Kari Aihinen. Huippukokit tuntuivat kilpailevan huomiosta, naapuripöydästä naureskellaan.

Hans Välimäki ja Kari Aihinen ravintolassa.

Lue myös: Hans Välimäki avasi uuden ravintolan Hollywood-tähtien ”raunioille”: Ruoanlaitto on muutakin kuin näpertämistä!

Valtava panostus

Ravintolan avaamisen yhteydessä Hans myönsi Seiskan haastattelussa, että ravintolaprojekti on ollut valtava taloudellinen panostus.

– Minusta meillä on järkevä panostus, mutta on tämä vain valitettavan kallista. Törmäsimme matkan varrella moniin säännöksiin, jotka ovat aiheuttaneet lisäkustannuksia.

Lue myös: Hans Välimäen uusi ravintola on kallis projekti – ”Viranomaiset puuttuvat peliin, jos yrittäjä uhkaa vaurastua”

Hansin tavoite on tehdä Penélopesta klassikko, jonne ihmiset palaavat vuodesta toiseen. Mahdolliseen menestykseen hän suhtautuu maltillisesti.

– En usko, että kenelläkään suomalaisella on työssään rikastumisen vaaraa, ellei käy hirveää tuuria. Kyllä viranomaiset puuttuvat peliin, jos yrittäjä uhkaa vaurastua, Hans kertoi Seiskalle ennen uutuusravintolan avaamista.

Lue myös: Uuden ravintolan avannut Hans Välimäki ylistää Maria-vaimoaan: Kritiikki tarjoillaan kylmänä!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!