Uutiset

Brother Christmasista rikostutkinta: Hyväntekijää epäillään muun muassa kavalluksesta, kirjanpitorikoksesta ja rahankeräysrikoksesta!

11.04.2018 16:22

Itä-Uudenmaan poliisi tiedotti tänään keskiviikkona aloittavansa tutkinnan kohuhyväntekijä Ari Koposen, eli Brother Christmasin rahankeräystoimintaan liittyvistä epäselvyyksistä. 

– Lisäksi Itä-Uudenmaan poliisilaitokselle on kirjattu huhtikuun 5. päivä ulkopuolisen tutkintapyynnön perusteella kolme rikosilmoitusta epäillyistä taloudellisista väärinkäytöksistä rahankeräykseen liittyen. Rikosnimikkeinä on kirjattu tässä vaiheessa mm. epäilty kavallus, kirjanpitorikos ja rahankeräysrikos, poliisi tiedottaa.

Poliisin mukaan esitutkintakynnys asiassa on ylittynyt ja se siirtyy piakkoin aktiiviseen tutkintaan. Lisäksi poliisille on tehty ilmoituksia sosiaalisessa mediassa asiaan liittyneestä kiivasta kirjoittelusta. Poliisille on tehty muun muassa kaksi tutkintapyyntöä laittomasta uhkauksesta, josta toisen osalta esitutkintakynnys ei ylittynyt ja toinen on vielä esiselvityksessä.

Koponen järjestää huomenna torstaina tiedotustilaisuuden, jossa hänen tiliensä erikoistarkastuksen tulokset julkistetaan.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!