fbq
Uutiset
23.01.2018 16:54
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Instagram, Lehtikuva
Otus ja Lennu
Kansa äänesti valtakunnan ykköskoiraa: Cheekin Otus vai Sauli Niinistön Lennu – pysäyttävä lopputulos!
Uutiset
23.01.2018 16:54
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Instagram, Lehtikuva

Suomalaiset valitsivat kansakunnan ykköskoiran.

Räppäri Cheekin suloinen ranskanbulldoggi Otus ja tasavallan presidentti Sauli Niinistön bostoninterrieri Lennu keräävät kehuja sosiaalisessa mediassa, mutta kumpi karvaturreista on todella suomalaisten koiramaskotti? Seiskan lukijat saivat mahdollisuuden ratkaista kimurantin tilanteen äänestämällä omaa suosikkiaan.

LUE: Kumpi on valtakunnan ykköskoira? Cheekin Otus ja Sauli Niinistön Lennu vertailussa – kovapää ja lenkkihirmu!

Seiskan Facebook-sivustolla äänestys päättyi Otuksen eduksi. Cheekin koira sai 650 ääntä. Lennun puolesta hurrasi 374 ihmistä. Prosentuaalisesti Otus sai 63,48 prosenttia annetuista äänistä.

Instagramissa tulos kääntyi täysin päälaelleen, sillä Lennu päihitti Otuksen 67 prosentin äänisaaliilla. Seiskan Instagram Storiesissa järjestetyn äänestyksen näki lähes yli 2 000 ihmistä, mutta tarkkoja äänimääriä ei ole nähtävillä.

Äänestyksen lopputulos on häkellyttävä, sillä Facebookin ja Instagramin äänestysten pronsentit toisiinsa suhteutettuina tulos on erittäin tasavertainen. Otus keräsi 63,48 ja 33 prosenttia. Lennu puolestaan 36,52 ja 67 prosenttia. Toisin sanoen suomalaiset valitsivat kansakunnan ykköskoiraksi Sauli Niinistön Lennun äärimmäisen niukalla äänienemmistöllä.

Facebookissa äänestys herätti keskustelua, ja kommenttien perusteella Lennu on todella varastanut suomalaisten sydämet.

Lennu tietysti, katsekontakti, hurmaava symppis, eräs Seiskan lukija kommentoi.